fbpx

 A jubileumi évünkben a ügyfeleink kapcsolattartóinak szervezett ügyfélnapunk is egyrészt az L-SOFT 25. évfordulójáról, másrészt az új termékfejlesztéseinkről szólt.

A rendezvény mottója a „PIRAMIS revolúció” is a megújuló, bővülő termékkörre utalt.

A rendezvény hagyományosan egy egész napos előadássorozatra épül, amelyek beszámolnak az új termékfejlesztésekről, tervekről, illetve felhívják a felhasználók figyelmét olyan praktikus eljárásokra, folyamatokra a PIRAMIS rendszerben, melyek segíthetik a napi munkájukat.

       

Emellett ezt az évi egyszeri alkalmat a személyes találkozás apropóján igyekszünk felhasználni arra, hogy beszélgethessünk a kapcsolattartókkal, segítve a következő évi kapcsolattartást.

Az új webes termékfejlesztéseket mobiltelefonon, különböző kijelzőméretű tableteken hoztuk el tapintható, kipróbálható közelségbe, ezzel a lehetőséggel éltek is a jelenlévők.

Egy remek hangulatú (alkoholmentes) pezsgőzéssel köszöntöttük a nap végén a 25 éves L-SOFT nevében a rendezvény résztvevőit, hiszen az általuk képviselt társaságok tették lehetővé ezt a negyedszázados jubileumot a partneri kapcsolatba vetett bizalmukkal.