fbpx

L-SOFT CAFETERIA SZOLGÁLTATÁSOK

Cafeteria szolgáltatásaink

A cafeteria jellegű juttatási rendszer bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatásaink.

Napjainkban is tapasztalható a fokozott érdeklődés a cafeteria jellegű juttatások bevezetése iránt. Nem véletlenül, hiszen a munkáltatók valóban költséghatékony módon növelhetik munkavállalóik elkötelezettségét.

Mi a cafetéria?

Választható béren kívüli juttatást (VBKJ) fed a kifejezés. A cafeteria jellegű juttatási rendszerek alapgondolata, hogy a munkavállaló rendelkezzen egy keretösszeggel, melyen belül a munkáltatója által számára felajánlott juttatások közül szükségletei szerint választhat.

A cafeteria juttatások sarkalatos pontja a költséghatékonyság és az aktuális adótörvény szabályainak figyelembe vétele. A munkaerőmegtartás szempontjait is figyelembe véve egyáltalán nem közömbös, hogy adott munkáltatói költségelemekből mekkora hányad jut el ténylegesen a dolgozóhoz.

Amikor a munkáltató a cafeteria juttatási rendszer bevezetése mellett dönt, ki kell építenie a működési feltételeket: cafetéria szabályzatot, cafeteria nyilatkozatot kell létrehoznia. Kommunikálnia kell az új juttatási rendszert a munkavállalói felé.

További információkért olvasson tovább!
PIRAMIS CAFETERIA modul

PIRAMIS Cafeteria modulunk bevezetéséhez kapcsolódóan kidolgoztunk egy többszintű szolgáltatási portfóliót.

Célunk az, hogy a cafeteria jellegű juttatási formát választó vállalatok bevezetéskor felmerülő feladatait az ügyfeleink igénye szerinti mértékben átvegyük, segítsük.

Többek között átvállalhatjuk a cafeteria szabályzat megírását, véleményezhetjük azt, elkészíthetjük a nyilatkozatformátumot, prezentációkon segíthetjük az új juttatási forma megismertetését és elfogadtatását a munkavállalókkal.

Szolgáltatásunk sikeressége mögött az aktuális jogszabályi környezetet ismerő, felkészült cafeteria szakértőink állnak, akik a teljes bevezetési folyamatot a felhasználókkal együttműködve segítik.

A bevezetéshez kapcsolódó szogáltatásaink
  • Cafeteria szabályzat szakértői véleményezése
  • Közreműködés az ügyfél cafeteria szabályzatának elkészítésében
  • Nyilatkozatformátum elkészítése
  • A munkavállalóknak tájékoztató anyagot állítunk össze
  • A bevezetésre kerülő cafeteria rendszerről tájékoztató prezentációt tartunk az ügyfél munkavállalóinak
  • A bevezetést az ügyfél igénye szerinti időtartamban és mértékben felkészült tanácsadóink segítik