fbpx

Kiküldetési elrendelések, útnyilvántartások gyorsan,
könnyedén a PIRAMIS™ ÚTNYILVÁNTARTÁSom modullal

Kiküldetési rendelvény rögzítése a PIRAMIS ÚTNYILVÁNTARTÁSommal?

utnyilvantartasom_sofor_tablet

A PIRAMIS ÚTNYILVÁNTARTÁSom web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók kiküldetési rendelvény kérelmet rögzítsenek a saját webes felületükön.

A felület alkalmazkodik az okos eszközök képernyőjéhez, ezáltal megszűnik a térbeli és időbeli akadálya annak, hogy a munkavállalók bárhol, bármikor kiküldetési rendelvény kérelmet rögzítsenek. Mindezt anélkül, hogy megkeresnék az adatokat kezelő ügyintézőt, így tehermentesíthető a HR szervezet!

A vezetők pedig szintén meg tudják tekinteni a webes Önkiszolgáló HR felületen a beosztott munkatársaik kiküldetési rendelvény kérelmeit és jóvá is tudják hagyni.
A webes felület integráltan működik az ügyfél már meglévő PIRAMIS Gépkocsi útnyilvántartás moduljával. Ezáltal a jóváhagyott kiküldetési rendelvények már rögzítésre is kerülnek a PIRAMIS rendszer kiküldetési rendelvény funkciójába.

Mit tud a PIRAMIS™ ÚTNYILVÁNTARTÁSom?

piramis_utnyilvantartasom_belfoldi_kikuldetes_rendelveny

Kiküldetési rendelvény
kérelem rögzítése

piramis_utnyilvantartasom_partnerek_utvonalak

Partnerek, útvonalak rögzítése

piramis_utnyilvantartasom_koltsegelszamolas

Költségelszámolás részletezése

piramis_utnyilvantartasom_dokumentum_csatolas

Dokumentum csatolási lehetőség

piramis_utnyilvantartasom_kerelmek_elbiralasa

Kiküldetési rendelvény kérelmek
vezetői elbírálása

piramis_utnyilvantartasom_ertesitesi_rendszer.

Értesítési rendszer

Kiküldetési rendelvény kérelem rögzítése

A munkavállalók egyszerűen be tudják rögzíteni a saját gépjárművel teljesített kiküldetési rendelvényeiket és részletesen vezethetik útnyilvántartásukat. A felületen lehetőségük van megadni a kiküldetés indulási és érkezési időpontját, a gépjármű adatokat, valamint azt a partnert, ahova a kiküldetését teljesítette a partnerhez kapcsolódó útvonallal együtt. Továbbá egyéb költségek rögzítésére is van lehetőség, mint pl. a napidíj vagy a felvett útielőleg. A munkavállaló a készre jelentéssel tudja véglegesíteni a kiküldetési rendelvény kérelmét.

Partnerek, útvonalak rögzítése

A PIRAMIS™ ÚTNYILVÁNTARTÁSom modulban lehetőség van a rendszerben központilag szereplő partnerek és útvonalak kiválasztására, valamint a munkavállalók is rögzíthetnek saját partnereket és útvonalakat.

utnyilvantartasom_koltsegelszamolas

Költségelszámolás részletezése az útnyilvántartásban

A berögzített adatok alapján a rendszer kiszámolja az útnyilvántartásban elszámolható költségeket, melyek a munkavállaló számfejtésében elszámolásra is kerülnek a kiküldetési igény számfejtésre való átadásával.

Dokumentum csatolási lehetőség

A PIRAMIS™ ÚTNYILVÁNTARTÁSom szoftverrel a munkavállaló be tudja csatolni a kiküldetési rendelvény kérelméhez kapcsolódó egyéb dokumentumokat, pl. jogosítvány, forgalmi engedély, útvonalterv stb.

Kiküldetési rendelvény kérelmek és útnyilvántartás vezetői elbírálása

A vezető a személyi hierarchia szerint láthatja a hozzá beosztott munkavállalók kiküldetési rendelvény kérelmeit és útnyilvántartásait. A vezető ellenőrizheti a kiküldetési rendelvény adatait, valamint a munkavállaló által becsatolt dokumentumokat is. Mindezek alapján a kérelmet jóvá tudja hagyni és el is tudja utasítani.

Jóváhagyást követően a kiküldetési rendelvény bekerül a PIRAMIS™ rendszer Gépkocsi útnyilvántartás modul megfelelő funkciójába. Így az ügyintézőnek már csak annyi teendője van, hogy az adatokat átadja a számfejtésre.

utnyilvantartasom_kikuldetes

Értesítési rendszer

A rendszerben található értesítési rendszernek köszönhetően a vezető az email címére értesítést kaphat arról, ha valamely munkavállalója kiküldetési rendelvény kérelmet rögzített az Önkiszolgáló HR rendszerben. A munkavállaló szintén értesítést kaphat az email címére arról, hogy a vezetője elfogadta vagy elutasította a kiküldetési rendelvény kérelmét.

ÉRDEKELNÉ EZ A TERMÉKÜNK? ESETLEG A TÖBBI PIRAMIS™ SZOFTVER IS?

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT!