fbpx

MIÉRT VÁLASSZA AZ L-SOFT-OT?

Mert a vállalati HR területén szoftverfejlesztőként és bérszámfejtő szolgáltatóként kiemelkedő és megkerülhetetlen szereplői vagyunk a hazai piacnak!

Közel 100 fős csapat

Közel 100 fős csapatunkért, amelynek tagjai inspiráló és kreatív munkát végeznek. A hihetetlenül széles gyakorlati tudásbázisunkért, amelynek nagy részét 30 év alatt, neves és elismert ügyfelekkel való együttműködés során halmoztuk fel. Az L-SOFT a vállalati HR területén szoftverfejlesztőként és bérszámfejtési szolgáltatóként egyaránt kiemelkedő és páratlan szereplője a hazai piacnak.

Átláthatóság, nyomon követhetőség rejtett költségek nélkül

Az árajánlat elkészítésétől a fejlesztési és szolgáltatási feladatokon át az átadásig, ügyfeleink számára rejtett költségek nélkül, átláthatóan és nyomon követhetően végezzük munkánkat, mert ugyanezt várnánk el a másik féltől is!

Több mint 30 éve kizárólag sikeres bevezetési projektek

Munkatársaink munkájának köszönhetően 30 év alatt minden szoftver- és szolgáltatásbevezetési projektünket sikeresen, ügyfeleinkkel egyetértésben valósítottuk meg.

Bérszámfejtési szolgáltatások PIRAMIS és SAP szoftverrel

A PIRAMIS bérszámfejtő szoftverünk mellett bérszámfejtési szolgáltatási részlegünk saját, testre szabott SAP szoftverrel is ki tudja szolgálni az ügyfél bérszámfejtési igényeit.

Egyedi munkafolyamatok

Olyan egyedi munkafolyamatokat fejlesztettünk ki és működtetünk, amelyek garantálják projektjeink nyomon követhetőségét és folyamatosságát.

Hol állunk most és hová tartunk?

Töltse le a bemutatkozó PDF-et és tudjon meg többet cégünkről!