fbpx

Tisztelt Olvasó!

Az L-SOFT Zrt. a magyarországi versenypiacon a HR szoftverfejlesztői területen a szektor egyik meghatározó szereplője. Magasan kvalifikált munkatársainkkal és a több mint 30 éves tapasztalatunkkal ügyfeleink igényeit és elvárásait mindig határidőre, az elvárt minőségben tudjuk kiszolgálni. Kollégáink töretlen elhivatottsága, az innovatív megoldások iránti nyitottsága, valamint kreativitásuk megalapozzák és előrevetítik a jövő sikereit. Fontosnak tartjuk a jogszabálynak megfelelő működést, az ügyféligények maradéktalan kielégítését, a működésben rejlő kockázatok folyamatos értékelését és annak csökkentését, az üzleti és etikai elvárások betartását.

Eredményességünk elképzelhetetlen a felkészült, elkötelezett, etikusan cselekvő munkatársak nélkül, akik olyan munkakörnyezetben dolgozhatnak, ahol az egyéni különbségek elfogadottak és értékelendők; ahol a személyes méltóság tiszteletben tartása minden körülmények között alapkövetelmény.

A szabálykövető magatartás nem mindig elég az etikus üzleti magatartáshoz, ezért a tulajdonosok által elfogadott jelen etikai Kódex iránymutatást ad az L-SOFT alapértékeire, a nem elfogadható magatartásokkal, viselkedésekkel szemben. Fontosnak tartjuk, hogy az Etikai Kódexek ne csak írott szabályok gyűjteménye legyen, hanem a cégünk élő, napi működésébe integrálódjon.

Lencsés Sándor
vezérigazgató

Az L-SOFT Zrt. Etikai Kódexe

Az L-SOFT Etikai Kódexe 2023.08.23-án lép hatályba. Az L-SOFT fenntartja a jogot, hogy a Kódexet az Etikai Bizottság javaslata alapján szükség szerint pontosítsa.