fbpx
Kölcsönzött munkaerő kezelése

Kölcsönzött munkaerő kezelése a PIRAMISban

A PIRAMIS™ bérprogramban lehetőség nyílik a vállalat által kölcsönzött munkaerő nyilvántartására.

A PIRAMIS™ szoftver rendszer kapcsolódó moduljában a munkaerő-kölcsönző cégektől igénybe vett munkavállalók nyilvántartásba vehetők. Lehetőség nyílik a kölcsönzött munkavállalók munkaidő adatainak nyilvántartására és a kölcsönzöttekről történő TMUNK adatszolgáltatás elkészítésére is.

A kölcsönzött dolgozók adminisztratív, kommunikációs adatai kiegészíthetőek bővíthető adatokkal, melyeket az adatokat karbantartó felhasználó maga határozhat meg, és adhatja meg a jellemzőket. Ezáltal a kölcsönzöttekről további leíró adatok nyilvántartási lehetősége is egyszerűen megoldható.

További információkért olvasson tovább!
Kölcsönző cég adatai

A kölcsönzött munkaerőhöz kapcsolódó nyilvántartás mellett a kölcsönző cég adatait is rögzíthetjük.

  • elérhetőségek
  • kommunikációs adatok
  • számlaszámok
  • felhasználó által szabadon bővíthető adatok szerződésenként

 

Az egyéb partnerkapcsolatok modulban minden olyan szerződéses jogviszony rögzíthető, melyre a bérszámfejtő modulban nincs lehetőség, mivel nem történik bérszámfejtés a szerződéshez kapcsolódóan.

Munkavállaló adatai

Az egyéb partnerkapcsolatokhoz soroltuk a munkaerő toborzásnál felmerülő adatok nyilvántartását is, a pályázó személyéhez kapcsolódó információk rögzíthetőek a szoftverbe, majd a szerződéskötést követően munkavállaló már meglévő adatai könnyedén átemelhetőek a PIRAMIS™ bérszámfejtő szoftverbe, ezzel is hatékonyan támogatva vállalati HR munkafolyamatait. 

Aktuális
videóink

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK