fbpx

Arany minősítésű
foglalkoztató az L-SOFT!

Az elismerést az Év Felelős Foglalkoztatója pályázaton nyertük el, melyen azért indultunk, mert a pályázat kiírójával egyetértünk abban, hogy a foglalkoztatás minősége óriási jelentőségű a szervezeti kultúra megteremtésében és megerősítésében.

A pályázat évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, amelyek kiemelkedő, és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez.

A Felelős Foglalkoztatói Minősítés

A Felelős Foglalkoztató Minősítési Rendszer egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. Célja, hogy a szervezeteket egy 1+3 lépésből álló, egymásra épülő és folyamatosan mélyülő minősítési rendszer keretein belül támogassa a szervezetek felelős foglalkoztatói tevékenységének kialakítását, fejlesztését. A minősítés során a tanácsadók visszajelzést, útmutatást és irányvonalat adnak a felelős foglalkoztató elveinek szervezeti integrációjához.

2022. október 27-én vette át Lencsés Sándor vezérigazgató, Lencsésné Gál Enikő HR vezető a plakettet.

Arany minősítésű felelős foglalkoztatóként az L-SOFT bizonyítottan legalább 7 dimenzióban alkalmaz jó gyakorlatot dokumentumokkal és helyszíni vizsgálat módszerekkel alátámasztva, illetve alátámasztja mindezt a belső munkatársi elégedettség felmérés is.

A 7 dimenzió jellemzően a törekvés az emberbe való befektetési, és a törekvés a munkahelyi jólét megteremtése köré szerveződik.  Az indikátorok ezekhez kapcsolódóan a bérezés, a béren kívüli juttatások, a tudástranszfer, a munkakörnyezetfejlesztés, a munkahelyi közösségi és társadalmi jólét támogatása, a részvétel az irányításban és a visszacsatolás és értékelés területeken voltak.