fbpx
PIRAMIS

HOSZTING (SaaS) SZOLGÁLTATÁS

PIRAMIS™ HOSZTING SZOLGÁLTATÁS

A PIRAMIS™ rendszer működtetésére kidolgozott hoszting (SaaS) szolgáltatásaink.

A PIRAMIS™ üzemeltetési feltételek

Összefoglalva a meghatározó feltételeket az alábbi 2 fő kategóriába csoportosítottuk:

  1.  A PIRAMIS™ működtetéséhez szükséges hardver és szoftver eszközök
  2.  Üzemeltetéshez szükséges szakemberek rendelkezésre állása

Megoldási lehetőségek a kialakítására

A PIRAMIS™ megoldások üzemeltetés-technikai feltételeinek biztosítása több szinten valósítható meg, amelyekre eltérő megoldásokat dolgoztunk ki ügyfeleink egyedi igényei alapján. A PIRAMIS™ beszerzését megelőző előkészítő munka során előre meghatározzuk a rendszer működéséhez szükséges minimum elvárt hardver- és szoftver környezetet.

Vevőink kialakítják a PIRAMIS™ rendszer működtetéséhez szükséges környezetet: beszerzik a megfelelő hardver és szoftver eszközöket, és rendelkezésükre áll üzemeltetési szakember

A rendszer üzemeltetéséhez igény szerint rendszergazdai oktatást biztosítunk, amelynek keretében az üzemeltetéshez szükséges szakmai ismereteket adjuk át. Ezen túl igény esetén támogatást nyújtunk az adatbázis-kezelő és PIRAMIS™ rendszer telepítéséhez, szükség esetén segítséget adunk, illetve beszerezzük ügyfeleink számára az Oracle adatbázis-kezelő licenszeket.

Ez esetben vevőink kialakítják a PIRAMIS™ működtetéséhez szükséges környezetet, beszerzik a megfelelő hardver és szoftver eszközöket, és átmeneti vagy hosszabb időre az L-SOFT biztosítja számukra szolgáltatásként a PIRAMIS™ és/vagy Oracle adatbázis-kezelő üzemeltetését.

Ezzel a szolgáltatásunkkal megoldást ajánlunk ügyfeleinknek, amikor megfelelő szintű szaktudással rendelkező üzemeltetési szakember átmeneti, vagy hosszabb időre nem áll rendelkezésükre az adatbázis-kezelő és/vagy PIRAMIS™ rendszer üzemeltetésére. Igény esetén átvállaljuk a rendszerüzemeltetési tevékenységeket, amelyet internetes távoli eléréssel végezzük.

Előnye, hogy szolgáltatásként nyújtjuk, egy megállapodott havi díj ellenében, így ügyfeleink a legmagasabb szintű szaktudást vehetik igénybe elérhető áron. Ezen túl pontosan, jól tervezhetővé és ellenőrizhetővé válnak a rendszer üzemeltetésével kapcsolatos költségeik.

Hoszting szolgáltatást nyújtunk: azaz az L-SOFT biztosítja a PIRAMIS™ működtetéséhez szükséges hardver és szoftver feltételeket, és az L-SOFT üzemelteti a rendszert.

Azok a vállalkozások, amelyek költség jellegű kiadásokat részesítik előnyben, nem kívánnak beruházásokat végrehajtani a megfelelő üzemeltetési környezet kialakítására, nagy induló költség nélkül juthatnak hozzá olyan megoldáshoz, amely révén korszerű, a PIRAMIS™ rendszer működéséhez szükséges hardver és egyes szoftver feltételeket valamint az adatbázis-kezelő rendszer és PIRAMIS™ üzemeltetését szolgáltatásként havi díj ellenében saját helyszínünkön biztosítjuk. Ügyfeleink ez esetben interneten távoli eléréssel érik el az általuk megvásárolt vagy bérelt PIRAMIS™ rendszert.

ELŐNYÖK

Költséghatékony megoldás azon vállalkozások számára, akik:

  • nem rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával,
  • méretüknél fogva nem gazdaságos az eszközök beszerzése,
  • nem áll rendelkezésükre üzemeltetési szakember.

Szolgáltatásként nyújtjuk, és egy megállapodott havi díj ellenében ügyfeleink korszerű informatikai eszközöket használhatnak, és a legmagasabb szintű szaktudást egyszerre vehetik igénybe kedvező áron. Ezáltal a fenntartási, üzemeltetési költségek jól tervezhetővé és ellenőrizhetővé válnak.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK