fbpx

Vállalati oktatások kezelése informatikai támogatással

A munkavállalók számára kötelező, illetve választható külső, belső oktatások nyilvántartása

A PIRAMIS HR alrendszer integráns része az Oktatás modul, mely jelentős segítséget nyújt a vállalat külső és belső képzések lebonyolításában. Alkalmas a munkavállalók és vállalkozó ügynökök számára előírt vagy ajánlott képzések szervezésére, a vizsgáztatáshoz kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzésére. 

A vállalati humánerőforrás-gazdálkodás területre fejlesztett korszerű megoldásaink folyamatos fejlesztés alatt állnak, melyek felhasználóbarát kezelőfelülettel segítik a felhasználókat.

A PIRAMIS Oktatás modulja sajátos tervezési funkcionalitással rendelkezik, ezzel segítve az ügyfelek oktatási, képzési folyamatainak sikeres és hatékony lebonyolítását.

Képzési programok naptára

A modulban a Képzési programok naptára funkcióban egy felületen lehetőség van a drag and drop (fogd és vidd) technikával egyszerűen és gyorsan képzéseket szervezni.

A funkció lehetővé teszi:

  • a képzési programok létrehozását és másolatát sablon alapján,
  • a képzési program dátumának módosítását áthúzással,
  • a helyszín megadását,
  • a terem foglaltságát beállítás alapján,
  • a férőhelyek számának figyelését, amennyiben az beállításra került,
  • az oktató és hallgatók programhoz rendelését,
  • képzettségi előfeltételek vizsgálatát,
  • képzési költségek nyilvántartását,
  • létrehozhatók dinamikus felhasználói csoportok,
  • beállítható automatikus e-mail küldés.

Biztosítja a munkavállalók belső és külső képzéseinek és azok költségeinek tervezését és nyilvántartását. Lehetőség van az oktatók, hallgatók és közreműködők költségterveinek lekérdezésére és támogatja a költséggazdálkodás képzés szintű, illetve hallgató szintű kezelését, listázását. Elvégezhető a modul segítségével a tény költségek bérszámfejtés felé történő feladása és automatikus elszámolása.

A különböző képzések esetében a modulban nyilvántartható a külső és belső hallgatói létszám, ezáltal a képzésekre vetített költségek ilyen típusú megosztása egyszerűbb, hatékonyabb.

Képzési előirányzatok rögzíthetők a munkakörönként vagy szervezeti egységenként a munkavállalók számára ajánlott vagy kötelező oktatásokkal kapcsolatban.

Támogatja a kapcsolódó oktatási tematikák és vizsgakövetelmények, témakörök, napirendek, vizsgaeredmények dokumentálását és a belső képzési helyszínek foglaltságának vizsgálatát.

A felhasználónak lehetősége van a képzésadatokhoz csatolni egyéb irodai alkalmazások által előállított dokumentumokat.

Az oktatáshoz kapcsolódó adatok rögzítése, a kimutatások előállítása, elemzése történhet hallgatói, szervezeti egységek- és vállalati szinteken is.

A kimutatások a felhasználók által dokumentált szempontrendszerek szerint is készülhetnek.