fbpx

Karrier napon járt az L-SOFT a Nyíregyházi Egyetemen

2024-ben is karrier napot tartott a Nyíregyházi Egyetem – Matematika és Informatika Intézete, a tehetséggondozás jegyében, melyen Hegyes István az L-SOFT Zrt. kollégája is részt vett.

Fontos a tehetséggondozás

A tehetséggondozás kiemelkedő fontosságú az IT szektorban, hiszen a gyorsan változó technológiai környezet folyamatos innovációt és alkalmazkodóképességet igényel. A tehetségek korai felismerése és támogatása hozzájárulhat a vállalatok versenyképességéhez és az iparág fejlődéséhez. A tehetséggondozás magában foglalja a képzési programokat, mentorálást, valamint a kutatási és fejlesztési lehetőségek biztosítását, amelyek révén a fiatal szakemberek kibontakoztathatják képességeiket és naprakészen tarthatják tudásukat.

Kapcsolat építés

Az egyetemi karriernapok jelentős szerepet játszanak a tehetséggondozásban. Ezek az események lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek a potenciális munkaadókkal, megismerjék a legújabb iparági trendeket és elvárásokat, valamint betekintést nyerjenek a különböző cégek kultúrájába és működésébe.

L-SOFT rendszeresen biztosít lehetőséget gyakornokok számára, így ezek az események szintén remek alkalmat nyújtanak a kapcsolatépítésre. Az egyetemi karriernapokon való részvétel nem csupán az álláskeresést könnyíti meg, hanem segít a hallgatóknak felkészülni a munkaerőpiacra és karrierjük tudatos tervezésére, a gyakornoki programok teljesítésére.

Kölcsönös fejlődési lehetőség

A karriernapok során az IT cégek bemutatkozhatnak, és prezentálhatják legújabb projektjeiket, technológiáikat, valamint a karrierlehetőségeket. Ez az interakció lehetőséget biztosít a cégek számára, hogy felfedezzék és megszerezzék a legtehetségesebb hallgatókat, akik friss ötleteikkel és lelkesedésükkel hozzájárulhatnak a vállalatok sikeréhez. Összességében a tehetséggondozás és az egyetemi karriernapok együtt jelentős mértékben elősegítik az IT szektor folyamatos fejlődését és innovációját.

SZAKMAI GYAKORLATRA VAN SZÜKSÉGED?

Az L-SOFTnál lehetőséged van gyakornokként betekinteni egy informatikai cég működésébe és mindennapjaiba, így javítva a munkaerőpiaci lehetőségeiden.

Ismerj meg egy nagyvállalati igényekre szabott szoftvereket fejlesztő céget! Megmutatjuk neked, hogyan és milyen módszertanok alapján szervezzük a szoftverfejlesztéseinket.

Piramis szoftverek

Hibrid Munkavégzés

Bérszámfejtés és hibrid munkavégzés: Kihívások és megoldások az otthoni munkakörnyezetben A hibrid munkavégzés nem csupán egy múló divat, hanem a jövő realitása. Az átalakuló munkakörnyezet kihívások elé állítja a bérszámfejtés területét is, ahol a pontosság és a...

A fenntarthatóság, mint készség

Az ESG nem csupán egy újabb jogszabály, lehetőséget ad a vállalatoknak a fenntartható üzleti gyakorlatok kialakítására.

EcoVadis

Az EcoVadis elismert fenntarthatósági értékelő platform, amely a vállalatok és beszállítók környezeti és társadalmi teljesítményét vizsgálja.

L-Soft EcoVadis Minősítés

Bronz minősítéssel értékelte az L-SOFT Zrt. felelősségvállalási és fenntarthatósági tevékenységét az EcoVadis.

Speciális foglalkoztatási formák

A tipikus munkaviszonyon túl számos speciális foglalkoztatási formát ismerünk a bérszámfejtésben, ahol el kell térni az általános szabálytól.

Bértranszparencia

A 2026-os EU-s bértranszparencia irányelv átvételére már most el kell kezdeni a felkészülést – különben késő lesz!

NIS2

Mit érdemes tudni a NIS2 Irányelvről? Kiberbiztonsági erősítés az EU-ban – Fontos tudnivalók és hatások az ágazatokra.

Kékgallérosok és a munkahelyi digitalizáció

Kékgallérosok és a munkahelyi digitalizáció Amikor a digitalizációról beszélünk elsőként még mindig a különböző vállalatirányítási rendszerekre, home office-ra, digitális dokumentumokra és papírmentes irodára, vagy automatizált gépsorokra gondolunk, pedig a digitális...

KÖLTSÉGELEMZÉS és MUNKAIDŐ – NYILVÁNTARTÁS

Hatékony költségelemzést támogató munkaidő-nyilvántartás szoftvert keresel? Az L-SOFT Piramis™ Munkaidőm a megoldás!

Kollektív szerződés problémája

A kollektív szerződés hatályosságának vizsgálata: gyakran figyelmen kívül hagyott probléma a munkajogban.