fbpx

Megérkezett!

Szívesen tájékozódna még webes szabadságigénylés vezetői jóváhagyás megoldásunkról?

2017. márciusában bocsátottuk ki a Szabadságigénylés és vezetői jóváhagyás termékünket. Mint azt az ügyfeleink Tőlünk már megszokhatták, komplex megoldást kapnak ezúttal is az L-SOFT Zrt-től. Kiegészülnek az alap lehetőségek további, extra lehetőségekkel.

Nézzünk néhány példát!

Munkavállalóként is figyelembe kell vennünk szabadságunk igénylésénél a minket helyettesítő, vagy általunk helyettesített személyek szabadságigénylését, vagyis egyszerűbben: nincs ütközés azoknál az igénylőknél, akik velem egyszerre nem mehetnek szabadságra?

A PIRAMIS™ megmutatja, hogy a velünk egy csoportba sorolt munkatársaink mikorra ütemezték a szabadnapjaikat.

Szabadságtervezés

Láthatom munkavállalóként az éves szabadságütemezésemet, a már megvalósult szabadságos napokat. Emellett októberben látom, hogy a csoportom tagjai mikorra ütemezték a májusi szabadságos napjaikat.

Munkavállalóként látom, hogy az októberre tervezett szabadságos napjaim ütköznek azokkal a csoporttagokkal, akikkel nem mehetek el egy időben szabadságra. A zöld alapon piros karikákkal jelölés egyértelműen felhívja a figyelmem az ütközésre!

Szabadság jóváhagyás

Nyilván a vezető, aki jóváhagyja a hozzá tartozó csoport szabadságigénylését, le tudja kérdezni beosztottai szabadságos kimutatásait, a csoportja szabadságigényét, akár a jóváhagyott, és megvalósult napokkal együtt. Vezetőként látom az előterjesztett szabadságigényeket egy éves naptárban. Vezetőként meg tudom nézni beosztottam aktuális szabadságigénylését. 

A webes felületről küldött e-mailekben tudnak egymással kommunikálni, értesítéseket küldeni az igénylési, jóváhagyási folyamatban részt vevők.

A munkavállaló elkészítheti és megtekintheti az éves szabadságtervét az önkiszolgáló PIRAMIS™-ban láthatja különböző színekkel megjelölve a fixált és egyéb szabadságos napokat. A vezető pedig jóváhagyhatja a saját felületén ezeket az éves szabadságterveket is.

Mi a megoldás egyértelmű előnye? A felettes/beosztott és egyéb csoporttagvizsgálatok a szabadságigénylési folyamatnál biztonságosan tervezhetővé teszik az érintett vállalati folyamatokat, így zökkenőmentesen tervezhető a HR kapacitás.

A webes megoldásaink integráltan működnek egyéb PIRAMIS™  megoldásainkkal.
Még érdekelhetik Önt a következő megoldásaink.

Aktuális
videóink

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

Árajánlatunkat az Önök egyedi igényei alapján készítjük el.
Ezt követően javasoljuk a termékbemutatót, amikor teszt adatokkal feltöltött prezentációs adatbázissal, működő rendszeren ismertetjük PIRAMIS™ szoftverrendszerünket.
Tegye meg az első lépést!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

6 + 7 =