fbpx
Miért érdemes az L-SOFT mellett dönteni?
 
Miért érdemes az L-SOFT mellett dönteni?
~100 fő

A közel 100 fős csapatunkért, melynek tagjai inspiráló és kreatív munkát végeznek. Azért az elképesztő méretű gyakorlati tudásbázisért, melynek jórészét ismert és elismert ügyfeleinkkel végzett munkánk során halmoztunk fel 25 év alatt.
A vállalati HR terület szoftver-fejlesztőjeként, és bérügyviteli szolgáltatójaként egyaránt a hazai piac kimagasló, és meg-kerülhetetlen szereplője az
L-SOFT.

25 éve – kizárólag sikeres bevezetési projektek

A munkatársaink munkájának köszönhetően a 25 év alatt minden szoftver- és szolgáltatásbevezetési projektünket ügyfeleinkkel egyetértésben sikeresen lezárhattunk.

Egyedi munkafolyamatok

Kidolgoztuk és működtetjük azokat az egyedi munkafolyamatokat, melyek garantálják projektjeink nyomonkövethetőségét, és folytonosságát.

átláthatóság,
nyomonkövethetőség
rejtett költségek nélkül

Az árajánlatkészítéstől a fejlesztési, szolgáltatási feladatokon át az átadásig ügyfeleink számára rejtett költségek nélkül végezzük a munkánkat, átláthatóan és nyomonkövethetően, hiszen a másik oldalon mi is ezt várnánk el!

bérszámfejtés szolgáltatás
PIRAMIS és SAp
szoftverekkel is

Bérszámfejtés szolgáltatás üzletágunk PIRAMIS bérprogramunk mellett az ügyfél saját, testre szabott SAP programjával is ki tudja szolgálni a vállalati bérügyviteli igényeket.