fbpx

| PIRAMIS szoftverbevezetés esettanulmány|

CÉG NEVE:

| MECSEK FÜSZÉRT Zrt. |

PROJEKT IDŐTARTAMA:

| 2020. szeptember –
2021. január |

Webes szoftverek
felhasználók számára

2500 fő

Létszám

2500 fő


Iparág

Élelmiszer és háztartási
vegyi áru kereskedelme


Bevezetés ideje

2020. szeptember –
2021. január

SIKERES BEVEZETÉS ELŐFELTÉTELEI, ELŐKÖVETELMÉNYEI

A projekt kapcsán a felek által delegált projekttagok szakmai felkészültsége és a projektbe tett energia befektetése tette lehetővé a projektfeladatok megtervezett határidőre történő teljesítését és ezáltal a projekt sikerességét.

EREDMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK

HAJÓS ZOLTÁN
humánpolitikai vezető, Mecsek Füszért:

Megnövekedett transzparencia, azaz az adatok (pl. munkaidő mérlegek, humán gazdálkodás) átláthatóbbá váltak. Egyszerre több személy által lettek elérhetőek, ezáltal növekedett a kontroll és kimutathatóság.

A papír alapú és az egyéb rendszeren kívüli elektronikus adminisztráció (Pl. Excel táblák használata), drasztikusan lecsökkent. Bizonyos esetekben teljesen kivezetésre került.
A webes beosztástervező (WEB BEO) bevezetésével egy átlátható és egyszerű felületet kaptunk a munkaidők adminisztrálására és nyomon követésére.

Az adatok továbbítására nincs szükség, mivel egy integrált rendszert birtoklunk. Minden tekintetben csökkent a redundancia (adatvesztés, adattorzulás).

EGYEDI IGÉNYEK

Főkönyvi interfész fejlesztés.

Tervben van…

Leginkább a rendszer finomhangolását, egyéni fejlesztések
igénybevételét tartják elképzelhetőnek a jövőben.

Hatékonyságnövelés a Piramissal

HAJÓS ZOLTÁN
humánpolitikai vezető, Mecsek Füszért:

Mivel a munkaidő adatokat nem kell számfejtésre előkészíteni (manuális rögzítés, tisztázás), az erre korábban fordított humánerőforrás, és munkaóra ráfordítás felszabadult. Amire szükség is van mert a rendszer sokkal “gazdagabb” funkcionalitással bír, mint a korábbi megoldások.

Egyértelmű (akár mérhető) hatékonyság növekedés, a készség szintű rendszerhasználat elérésekor várható. Azonban a korábbi adminisztrációs formák lecserélése már most is érezhető hatékonyság javulást eredményezett.

A rendszer használatával érintett munkavállalók jelentős része (elsősorban a webes modulokat használók), “rendezettebb”, erős támogató funkcionalitásról számol be.