fbpx

| PIRAMIS szoftverbevezetés esettanulmány |

CÉG NEVE:

| BA-HA-MA’S Kft. |

PROJEKT IDŐTARTAMA:

| 2021. június – 2022. január |

Felhasználók száma

150 fő

Létszám

200 fő


Iparág

Hús-, húskészítmény nagykereskedelme


Bevezetés ideje

2022

SIKERES BEVEZETÉS ELŐFELTÉTELEI, ELŐKÖVETELMÉNYEI

A PIRAMIS™ rendszer bevezetésére vonatkozó ügyfél oldali gyors döntés és a projektfeladatok megkezdéséhez szükséges adminisztratív feladatok hatékony menedzselése teret adott egy kiváló projekt ütemterv elkészítésére. A projektfeladatok megfelelő ütemezése biztosította a PIRAMIS™ rendszer használatához szükséges tudás ideális tempóban történő átadását, valamint a több hónapnyi tesztelési és gyakorlási lehetőséget.

A BAHAMA’S kollégái már az első éles bérszámfejtés időpontjára olyan tudásra tettek szert, hogy gyakorlatilag önállóan is képesek voltak végrehajtani a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat.

Ez a projektben résztvevő kollégák elkötelezettsége és szorgalma nélkül nem tudott volna megvalósulni. A projekt teljes időtartama alatt nagyon hatékonyan működött a kommunikáció a szakmai területek és a projektvezetés között is. Köszönjük, hogy egy ilyen csapattal dolgozhattunk együtt.

EREDMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK

KOHÁRI ZSOLT
IT Szolgáltatás Menedzser – BA-HA-MA’S Kft.

Az L-Soft munkatársai részéről és a helpdesk rendszeren keresztül kapott gyors és hatékony segítséggel nagyon meg vagyunk elégedve. Rendkívül korrekt, ahogy a bevezetés kapcsán támogatták a munkánkat és segítenek a mai napig megismerni a rendszer működését, beállításait. Örülünk, hogy így 3 hónap elteltével sem engedték el a kezünket teljesen.

EGYEDI IGÉNYEK

Főkönyvi interfész fejlesztés

Tervben van…

KOHÁRI ZSOLT
IT Szolgáltatás Menedzser – BA-HA-MA’S Kft.

Interfész az utazó munkavállalók (sofőr) munkaidő adatait kezelő rendszerrel. Kártyás beléptető rendszer kialakítása a későbbiekben. Bérköltségtervező bérköltség kalkulátor modul fejlesztése. WEB-es modulok további lehetőségeinek kiaknázása, esetleg.

Hatékonyságnövelés a Piramissal

KOHÁRI ZSOLT
IT Szolgáltatás Menedzser – BA-HA-MA’S Kft.

A bérszámfejtés előkészítésénél sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudunk működni.

A beosztástervezés kapcsán rögtön látjuk a jelenlét adatokat akár TB számfejtésnél. Nagyon jó, hogy egy helyen meg tudunk nézni mindent. A letiltást egyszerűbben kezeli, mint a korábbi programunk.

Lekérdezési lehetőségek, listázások nagyon jók és átláthatók.

Különböző kimutatásokat a vezetők is meg tudnak nézni a WEB-es beosztástervező felületen, nem kell a HR osztálytól elkérniük ezeket