fbpx

Lehet sokkal egyszerűbb az igazolások kiadása 2023 év elején e-aláírással? 

Régi/új folyamat közötti óriási különbség az infografikákon! Hamarosan kezdődik a HR-en az év végi hajrá, majd 2023 év elején több száz, több ezer kollégához kell eljuttatni az M30-as és a járulékalapot érintő juttatásokról az igazolásokat?

Papír igazolásokkal mindez őrült nagy munka, akár hetekig elhúzódhat a leterheltség a HR-en, mert ki kell nyomtatni, aláíratni, átvetetni ezeket a dokumentumokat… nézzük az első infografikán a papír alapú folyamatot:

régi folyamat

… M30-as adóigazolás nyomtatása… igazolás a járulékalapot képező juttatásokról…. két példányban, minden kollégának.

Nem elég, hogy időre el kell készülnünk a listázással, gondoskodnunk kell az átvétel igazolásáról – tehát nyomtatás, aláíratás, irattározás. Üdv a HR világában!

 Igen, van egy javaslatunk a PIRAMIS™ IGAZOLÁSaim, hogy fenntarthatóbb, korszerűbb szoftvermegoldással könnyebb legyen az újévben esedékes igazolások kiadása egy webes szoftverrel!

Ügyfeleink beszámolói alapján elmondhatjuk, hogy 1000 fős munkavállalói állomány esetén az akár egy hónapig is elhúzódó folyamat lerövidülhet egy órára is! Nézzük ezt a lényegesen egyszerűbb folyamatot e-aláírással és a PIRAMIS™ IGAZOLÁSaimmal!

e- aláírás

Inkább e-mailben küldenék el a kollégáiknak az igazolásokat nyilatkozatokat? Erre is van lehetőség.

A PIRAMIS dokumentálja a munkavállaló felé történt átadás-átvételt, ez a tény akár egy NAV ellenőrzés során is lekérdezhető.

Sőt! a teljes egészében elektronikus igazolási folyamat következtében a vállalati papír alapú dokumentációk és adatszolgáltatásokban felhasznált papír mennyisége óriási mértékben csökken, így a cég máris mérsékelte a környezeti terhelését.

Több száz, több ezer munkavállalót foglalkoztatnak? Kattintson!