fbpx

A technológia alapvető feltétele volt, így nyilván óriási szerepet játszott a hibrid munkavégzés kialakulásában. Van még mit tenni?

A hibrid munkavégzés megváltoztatta a munkavállalói élményt, és mindazt, amit eddig a foglalkoztatásról gondoltunk.

Technológiai, digitalizációs beruházások elmaradása akár munkavállalói frusztrációhoz is vezethet

A digitalizáció nagyszerű eszköz. Egyes vállalatoknál azonban – ahol nem történt meg a befektetés a megfelelő digitális technológiába vagy képzésbe – a hardver eszközök és a szoftverek korlátai egyre nyilvánvalóbbá válhatnak. Ez hatással lehet arra, hogy a munkavállalók hogyan ítélik meg a munkáltatóikat.

Az Egyesült Királyságban felmérték, hogy a technológia mekkora szerepet is játszik az alkalmazotti élmény javításában. A felmérés eredményei szerint az irodai dolgozók 53%-a fontolgatja, hogy elhagyja a pozícióját, sőt, 25%-uk aktívan keres.

A vállalatok rákényszerülnek arra, hogy újra gondolják, hogyan illeszkedik a digitalizáció, a technológia a megtartási politikájukba, és a digitális befektetések fontosságát a munkavállalói élmény javításában.

A digitális technológiáknak racionalizálniuk és egységesíteniük kell az alkalmazottak munkafolyamatait.

A digitalizáció nem csak a termelékenységet segíti elő. Teljesen megváltoztathatja a munkavállalók hozzáállását a munkájukhoz is.

Forrás: hrnews.co.uk