fbpx

Önöknél is elkezdődött az év végi hajrá? Higgyék el, alig, hogy elmostuk a bejglimorzsás tányért, majd felhörpintettük a szilveszteri utolsó pezsgőkortyot, már itt is lesz a januári hajsza a HR-en! Majd a határidő: 2021. január 31.

Azt is tudjuk, ebben semmi túlzás nincs, mindannyian évről-évre átéljük, egyszerűen menetrendszerűen jön a határidős többletmunka…

… M30-as adóigazolás nyomtatása… igazolás a járulékalapot képező juttatásokról…. két példányban, minden kollégának.
Nem elég, hogy időre el kell készülnünk a listázással, gondoskodnunk kell az átvétel igazolásáról – tehát nyomtatás, aláíratás, irattározás. Üdv a HR világában!

Igen, van egy javaslatunk, hogy fenntarthatóbb, korszerűbb szoftvermegoldással könnyebb legyen az újévben esedékes igazolások kiadása a PIRAMIS™ IGAZOLÁSaim webes szoftverünkkel!

A PIRAMIS bérügyviteli szoftver és Önkiszolgáló HR szoftvereink felhasználói számára már adott a lehetőség, hogy akár a webes önkiszolgáló megoldásunk felületéről is megoszthassák ezeket a munkáltató által elektronikus aláírással hitelesített dokumentumokat. Inkább e-mailben küldenék el a kollégáiknak az igazolásokat nyilatkozatokat? Erre is van lehetőség.
A PIRAMIS dokumentálja a munkavállaló felé történt átadás-átvételt, ez a tény akár egy NAV ellenőrzés során is lekérdezhető.
Sőt! Amennyiben ügyfelünk bevezeti a PIRAMIS GDPR automatizálási modulunkat is, a megőrzési időn túl a tárolt igazolások törlése is egyszerűsödhet.

Több száz, több ezer munkavállalót foglalkoztatnak? További információért kattintson!

Tomkó Gyöngyvér
marketing menedzser
L-SOFT Zrt.