fbpx

Néhány nap alatt óriási fordulatot vett körülöttünk a világ. Munkavállalók tömegei szorultak vissza az otthonaikba, és elmondhatjuk, hogy mi még szerencsésebbek vagyunk, hiszen gyakorlatilag zökkenőmentesen dolgozhatunk home office-ból.

Most egy megváltozott szituációban magunk is élesben újrateszteljük a webes PIRAMIS szoftvereket.
Kijelenthetjük, hogy óriási segítséget jelentenek ezek az önkiszolgáló HR programok az otthonaikban elszigetelten dolgozó munkatársak és a munkahelyszíneken dolgozók HR adminisztrációjában.

Szeretnénk segíteni velünk szerződéses kapcsolatban álló, meglévő ügyfeleinknek, hogy ebben a gyors intézkedéseket megkövetelő munkaügyi, munkaszervezési helyzetben könnyebben, zökkenőmentesebben alakíthassák a kapcsolódó folyamataikat.

Ezért felajánljuk a velünk már szerződéses kapcsolatban álló, meglévő ügyfeleinknek, hogy külön díj megfizetése nélkül használatba vehetik önkiszolgáló HR megoldásainkat 2020. augusztus 31-ig! Egyúttal nem csak a szoftverhasználatbavételi díját engedjük el, hanem a bevezés költségeit is. 

Nehéz helyzetbe kerültek a munkáltatók, ügyfeleinknek mi így tudunk segíteni…

 

Miben segíthetik ezek a szoftverek  meglévő ügyfeleinket?

 

Otthonról dolgozó kollégák rögzíthetik egyszerűen jelenléti adataikat, a munkahelyszíneken dolgozóknak sem kell egymás után jelenléti íveket kézbe venni. Ez a szoftver ezáltal csökkentheti a fertőzésveszélyt is, illetve megkönnyítheti ennek a mindennapos, rutinszerűnek számító folyamatnak a kezelését.

 

Szabadságtervezés és szabadságigénylés folyamatokat kezdeményezhetnek a kollégák távolról, akár a mobiltelefonjukról is.

Ügyfeleink a szoftver segítségével eljuttathatják a fizetési lapokat a munkavállalókhoz, ők bármikor megnézhetik akár a mobiltelefonjukon is a bérükhöz kapcsolódó információkat. Nem kell nyomtatni, átvetetni, csökkenthetik a fertőzésveszélyt!

 

Ügyfeleink eljuttathatják a szabad formátumú listázóban kialakított, testre szabható lekérdezéseket a középvezetőknek, topmenedzsmentnek ezzel a szoftverrel. Folyamatosan változó jogszabályi környezetben vagyunk, így tehetik könnyen elérhetővé és valós időben lekérdezhetővé a foglalkoztatási, bérpolitikai döntésekhez szükséges információkat!

 

Adminisztratív és szerződésinformációit juttathatjuk el egyszerűen a munkavállalóhoz. Ügyfeleink ezáltal továbbra is megfelelhetnek a GDPR elszámoltathatóság elvének.

 

Évente több alkalommal nyilatkoztatnak? Ezzel az önkiszolgáló webes megoldással ügyfeleink továbbra is fenntarthatják ezt a gyakorlatot. Emellett a kollégák otthonról is követhetik a cafeteria juttatásaik kifizetéseit.

 

A munkavállalók távolról otthonaikban, webes felületen tölthetik ki a nyilatkozataikat, jelenthetik be adatváltozásaikat.