fbpx

A nyári szabadságolási szezon végére ütemeztük ezúttal is a nyári zenés táncos bulinkat, idén azonban előtte kirándultunk, bort kóstoltunk és finomat vacsoráztunk is!

Nehezen tudjuk beütemezni a sűrű számfejtési időszakok közé egy kis közös szórakozást, de azért évente két alkalommal sikerül. Hagyomány az L-SOFT-nál a „téli” és „nyári” buli, és ahogy növekszik a létszámunk, egyre színesebb programokat szervezünk.

A tokaji borvidék közelsége miatt könnyű helyzetben voltunk, így 2017. augusztus 26-ára borkóstolót hirdettünk meg a bulit megelőzően, amelyet munkatársaink nagy örömmel fogadtak. A Disznókői Szőlősbirtokra érkeztünk két busszal, ahol napok múlva is emlegetett élményt kaptunk a borászattal kapcsolatos színes érdekességekből. Örömmel ismertük meg a tokaji nagy borok készítését a szürettől kezdve a palackozásig.

Bebarangolhattuk a szőlészetet az idegenvezetőinkkel ezt a történelmi birtokot, megcsodálhattuk a világ legszebb borászati épületei között számon tartott épületeit.

A Vinotéka ódon pincéje ámulatba ejtett minket a fotókon is látható csodás módon felsorakoztatott boros palackokkal, melyeken csodásan szűrődött át a lámpák fénye!

Hat igazán szép bort kóstoltunk, melyek minden cseppje élmény volt.

A vacsoránk a Sárga Borházban várt minket, amely a 37-es úton elhaladók előtt már biztosan ismert, hiszen ez a kivételesen szép, XIX. sz. közepén épült borházépület a szőlőtőkékkel borított dombok előtt gyönyőrű látványt nyújt az utazók számára.

A buszokkal este 8 óra körül érkeztünk meg az L-SOFT nyíregyházi székhelye elé, hiszen már hagyomány, hogy a nyári bulit itt tartjuk, és ragaszkodunk is ehhez a helyszínhez, mert kötetlenül, a kollégáinkkal együtt mindig remek lesz a hangulat!