Teljesítménybér elszámolása, nyilvántartása,

bérszámfejtése a PIRAMIS rendszerben

Teljesítménybér elszámolása, nyilvántartása,

bérszámfejtése a PIRAMIS rendszerben

A program a teljesítmény elszámolási bérformát alkalmazó vállalatoknak nyújt hatékony megoldást.

A PIRAMIS™ teljesítménybér elszámolás programban történik a teljesítménybérben foglalkoztatott munkavállalók napi munkateljesítmény adatainak rögzítése, nyilvántartása és a kapcsolódó teljesítmény bérelemek elszámolása.

A teljesítménybéres nyilvántartást a vállalat a saját munkavállalói mellet a kölcsönzött munkavállalókra kiterjesztheti.

A rögzített és számított adatok alapján a munkaidő és béradatokat fel lehet adni a PIRAMIS bérprogram felé.

További információkért olvasson tovább!
Tervezhetőség, ütemezhetőség
Tervezhető és ütemezhető a társaság teljesítmény-elszámolási rendszerébe vont szervezeti egységek, csoportok tevékenysége és teljesítménye. A szoftver támogatja a csoportos-, egyéni- és időbéres elszámolási norma-, illetve tevékenységtípusok alkalmazását.

A munka tervezése és a teljesítmény adatok rögzítése műszaktervek, műszaklapok alapján történik.

A műszakterveken munkafolyamat ütemezéssel karbantarthatóak az munkavállalók és munkavállalói csoportok tevékenységei, míg a műszaklapokon a tényleges teljesítményadatok nyilvántartása és kimutatása történik.

A csoportos teljesítményadatok rögzítése leegyszerűsíti a szalagrendszerű munkafolyamatok egyénenkénti teljesítésének kimutatását, elszámolását.

A teljesítmény adatok nyilvántartása tevékenységenként történik, a tevékenység végzésének ideje (tevékenység kezdete, vége) és a tevékenységben elért teljesítmény rögzítésével.

A tevékenységekhez kapcsolódó norma adatok alapján történik meg a tevékenységek után járó bér kiszámítása.

A tevékenység idejének rögzítése ellenőrzött, a PIRAMIS™ bérszámfejtő szoftverben rögzített tartós távollétek, valamint a Tb. modulban rögzített tb-s távollétek alapján.

A műszaklapok a műszaktervek alapján kigenerálhatók.

Munkaidő és béradatok

A PIRAMIS™ tb. számfejtési- és munkaügyi programokban rögzített távollétek átvételre kerülnek. A munkavállaló által jelzett távollétek előre rögzíthetők. A műszaklapok ellenőrzésével kiszűrhetők a hibás rögzítési tételek – pl. egy dolgozó több munkalapon való szerepeltetésénél munkaidő átfedés esetén.

Lehetőség van a teljesítménybérhez kapcsolódó ösztönző bérek feladására a PIRAMIS™ bérszámfejtő programban beállított jogcímek alapján, amely meghatározott feltételek alapján adható a dolgozóknak.

A műszaklapokon kimutatott teljesítményadatok alapján történik a munkaidő-, béradatok kiszámítása és feladása a PIRAMIS™  bérprogram felé.

A teljesítmény elszámolási lap listázható, mely csatolható a munkavállaló fizetési lapjához.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

Nyilatkozatok elbírálása

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

4 + 7 =