A WEB-es munkaidő-rögzítő felületen a munkavállaló akár a mobiltelefonján is rögzítheti a saját munkaidő adatait.

Szintén a PIRAMIS™ MUNKAIDŐm webes önkiszolgáló felületén a vezetők beosztott munkatársaik munkaidő adatait megtekinthetik, jóváhagyhatják.

 

A WEB-es munkaidő-rögzítő felületen a munkavállaló akár a mobiltelefonján is rögzítheti a saját munkaidő adatait.

Szintén a PIRAMIS™ MUNKAIDŐm webes önkiszolgáló felületén a vezetők beosztott munkatársaik munkaidő adatait megtekinthetik, jóváhagyhatják.

Munkaidő adat rögzítés

A munkaidő adat rögzítése során a munkavállaló csak a saját adataihoz fér hozzá, azokat tudja módosítani.

A rendszerben választható heti, vagy havi nézet biztosítja azt, hogy a munkavállaló a számára kényelmes nézetben tudja elvégezni a munkaidő rögzítéssel kapcsolatos feladatait.

A munkáltatónak lehetőséget biztosít a program, hogy szabályozza az egyes hónapok tekintetében meddig engedélyezett a munkaidő karbantartása. Ez azért fontos, hogy ne lehessen karbantartani egy bizonyos havi munkaidőt egy sokkal későbbi időpontban.

Szabályozható továbbá az is, hogy egyes felhasználók milyen típusú munkaidőt (munkaidő kódot) rögzíthetnek, mint például: ledolgozott óra, 50%-os túlóra, vagy  távmunka, stb.

Alapértelmezett munkaidő feltöltés

A szoftver a munkavállaló munkarendje alapján a munkaidő adatokat feltölti. Ez azt jelenti, hogy a munkavállalót egy előre kitöltött munkaidő táblázat fogja várni a belépést követően, amit csak módosítania kell, ha például változás történt a munkarend szerinti munkaidejében.

A munkavállaló feladata így hihetetlenül egyszerűvé válik, hiszen nem kell egyesével rögzítenie minden nap munkaidejének kezdetét és végét, elég ha csak készre jelenti azt, ha változás nem történt az alapértelmezetthez képest.

Ellenőrzések

A PIRAMIS™ MUNKAIDŐm rendszer számtalan ellenőrzéssel biztosítja azt, hogy hibás munkaidőt ne lehessen rögzíteni a programban. Ha az ellenőrzés hibát talál, a dolgozót figyelmezteti erre, a hibáról pedig mutat egy rövid leírást, így segíti a munkavállalót a hibajavításban, illetve a helyes adatrögzítésben.

Készrejelentés folyamata

A dolgozó miután úgy látja, hogy a rögzített munkaideje a valóságnak megfelel, gombnyomással készre is jelentheti.

A készrejelentés megtörténtét követően a felettes kap egy automatikus push és/vagy e-mail alapú értesítést, mely jelzi számára, hogy jóváhagyásra várakozó munkaideje van egy beosztottjának.

Vezetői jóváhagyás

A vezető csak a hierarchia szerint hozzá beosztott dolgozók munkaidő adatait láthatja.

A berögzített adatokon ellenőrzéseket lehet végezni az egyéb vállalati szabályoknak való megfelelés érdekében.

Jóváhagyással jelezheti, ha elfogadja a dolgozók által rögzített adatokat.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

Nyilatkozatok elbírálása

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

11 + 12 =