Ön IT szakember? Van 10 érvünk, miért érdemes 

a PIRAMIS szoftverek mellett döntenie!

Ön IT szakember? Van 10 érvünk, miért érdemes a PIRAMIS szoftverek mellett döntenie!

10 ÉRV A PIRAMIS MELLETT – IT SZAKEMBEREKNEK

Érvek

1. Alacsony emberi erőforrások lekötése mellett tudja biztosítani a rendszer üzemeltetését, ezáltal időt, költséget takaríthat meg.

2. Olyan tranzakcióalapú biztonságos rendszert üzemeltethet, mely nagy mértékben csökkenti az üzemeltetési kockázatokat.

3. A legmodernebb technológiákat felhasználó, stabilan működő rendszert üzemeltethet.

4. A világ egyik legmodernebb és leghatékonyabb adatbáziskezelő rendszerére (ORACLE) épülő informatikai rendszert üzemeltethet.

5. A rendszerbe folyamatosan beépítésre kerülnek az IT szakmai terület fejlődésével az újabb technológiák (operációs rendszerek fejlődése, adatbáziskezelő rendszerek fejlődése)

6. Egy heterogén környezetben és infrastruktúra mellett is könnyen biztosítható az új megoldás és más informatikai rendszerek között adatcsere.

7. Egy olyan informatikai rendszert üzemeltethet, amely hatékony támogatást nyújt a verzióváltások kezelésére, a jogosultságok kiszolgálására.

8. Egy olyan informatikai rendszert üzemeltethet, amely magas szinten kezeli a felhasználói aktivitások naplózását, azok lekérdezését.

9. Egy olyan informatikai rendszert üzemeltethet, melyet könnyen hozzáigazíthat a vállalati biztonsági elvárásokhoz.

10. Egy felkészült technikai support csapat támogatja Önt.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

Nyilatkozatok elbírálása

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

6 + 2 =