fbpx

Payroll accounting, payroll tasks and tax returns

simply with our payroll accounting service in Hungary. 

Payroll accounting, payroll tasks and tax returns simply with our payroll accounting service in Hungary.

Payroll accounting service in Hungary

Payroll accounting, payroll tasks and tax returns simply with our payroll accounting service

L-SOFT, the payroll accounting company – Expertise in the wagesn

The success of our payroll outsourcing service is based on well-trained professionals who prove their skills with payroll accounting services provided to our large corporate clients day by day.

Please find a list of our reference clients HERE.

FOR MORE INFORMATION, PLEASE READ ON!
Our services

As a payroll service provider, we perform your outsourced payroll tasks at predictable, even lower costs. We assume professional, moral, and financial responsibility with the most stringent confidentiality commitments.

Our clients can save on cost, tools, and workforce and the free resources can be used for their core business.

Our payroll outsourcing client pays for the service, so the personnel and payroll costs can be planned precisely. 

Lists, statements

There is nothing to prevent the payroll data, prepared by our company, from being displayed in our client’s PIRAMIS™ HR system. The internal reports and analyses can be prepared.

We have compiled our package offers related to the payroll accounting service. We trust that this page will help you to decide how far you wish to entrust us with your payroll tasks. Click HERE to see the service levels.

Additional Products

HR PROGRAM, HR SOFTWARE

The PIRAMIS HR software covers this dynamically developing field and the strategic processes. A PIRAMIS HR és a PIRAMIS bérszámfejtő program közötti adatkapcsolattal megoldott az integráció, így nem merülhet fel egy adat többszörös rögzítése.

PIRAMIS™ WEB SOFTWARE

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív. szerződés, és egyéb leíró adataikat.

PIRAMIS™ INFORMATION FOR THE MANAGEMENT

A vállalat minden szintjén rendezett, gyors és pontos döntési információkkal látja el a vezetőket, a menedzsereket, melyek segítségével irányíthatják és ellenőrizhetik a felelősségi területüket. A rendszer összegyűjti a stratégiai-, szabályozási-, operatív- és végrehajtási területek információit és rendszerezi.

PIRAMIS™ WORKTIME MANAGEMENT

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

CONTRACTOR MODULE

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

PAYROLL ACCOUNTING SERVICE

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal és ügyfeleink saját SAP szoftverével.

DEVELOPING CUSTOMIZED HR SOFTWARE

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

FEATURED
OFFER

PAYROLL OUTSOURCING

Árajánlatunkat az Önök egyedi igényei alapján készítjük el.
Ajánlatkérését követően jelentkezik az Ön által megadott elérhetőségen munkatársunk.
Tegye meg az első lépést!

FEATURED OFFER

Do you have
questions?
Ask them!