Cafeteria szolgáltatásaink

Cafeteria szolgáltatásaink

Cafeteria szolgáltatásaink

cafeteria jellegű juttatási rendszer bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatásaink.

Napjainkban is tapasztalható a fokozott érdeklődés a cafeteria jellegű juttatások bevezetése iránt. Nem véletlenül, hiszen a munkáltatók valóban költséghatékony módon növelhetik munkavállalóik elkötelezettségét.

Mi a cafetéria?

Választható béren kívüli juttatást (VBKJ) fed a kifejezés. A cafeteria jellegű juttatási rendszerek alapgondolatal, hogy a munkavállaló rendelkezzen egy keretösszeggel, melyen belül a munkáltatója által számára felajánlott juttatások közül szükségletei szerint választhat.

A kafeteria juttatások sarkalatos pontja a költséghatékonyság és az aktuális adótörvény szabályainak figyelembe vétele. A munkaerőmegtartás szempontjait is figyelembe véve egyáltalán nem közömbös, hogy adott munkáltatói költségelemekből mekkora hányad jut el ténylegesen a dolgozóhoz.

Amikor a munkáltató a cafeteria juttatási rendszer bevezetése mellett dönt, ki kell építenie a működési feltételeket: kafetéria szabályzatot, kafeteria nyilatkozatot kell létrehoznia. Kommunikálnia kell az új juttatási rendszert a munkavállalói felé.

További információkért olvasson tovább!
PIRAMIS CAFETERIA modul

PIRAMIS Cafeteria modulunk bevezetéséhez kapcsolódóan kidolgoztunk egy többszintű szolgáltatási portfóliót.

Célunk az, hogy a cafeteria jellegű juttatási formát választó vállalatok bevezetéskor felmerülő feladatait az ügyféleink igénye szerinti mértékben átvegyük, segítsük.

Többek között átvállalhatjuk a cafeteria szabályzat megírását, véleményezhetjük azt, elkészíthetjük a nyilatkozatformátumot, prezentációkon segíthetjük az új juttatási forma megismertetését és elfogadtatását a munkavállalókkal.

Szolgáltatásunk sikeressége mögött az aktuális jogszabályi környezetet ismerő, felkészült cafeteria szakértőink állnak, akik a teljes bevezetési folyamatot a felhasználókkal együttműködve segítik.

A bevezetéshez kapcsolódó szogáltatásaink
  • Cafeteria szabályzat szakértői véleményezése
  • Közreműködés az ügyfél cafeteria szabályzatának elkészítésében
  • Nyilatkozatformátum elkészítése
  • A munkavállalóknak tájékoztató anyagot állítunk össze
  • A bevezetésre kerülő cafeteria rendszerről tájékoztató prezentációt tartunk az ügyfél munkavállalóinak
  • A bevezetést az ügyfél igénye szerinti időtartamban és mértékben felkészült tanácsadóink segítik

További termékeink

HR PROGRAM, HR SZOFTVER

A PIRAMIS HR szoftverek ezt a dinamikusan fejlődő területet, illetve a stratégiai folyamatokat fedi le. A PIRAMIS HR és a PIRAMIS bérszámfejtő program közötti adatkapcsolattal megoldott az integráció, így nem merülhet fel egy adat többszörös rögzítése.

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív. szerződés, és egyéb leíró adataikat.

PIRAMIS™ VEZETŐI INFORMÁCIÓS RENDSZER

A vállalat minden szintjén rendezett, gyors és pontos döntési információkkal látja el a vezetőket, a menedzsereket, melyek segítségével irányíthatják és ellenőrizhetik a felelősségi területüket. A rendszer összegyűjti a stratégiai-, szabályozási-, operatív- és végrehajtási területek információit és rendszerezi.

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal és ügyfeleink saját SAP szoftverével.

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

Árajánlatunkat az Önök egyedi igényei alapján készítjük el.
Ezt követően javasoljuk a termékbemutatót, amikor teszt adatokkal feltöltött prezentációs adatbázissal, működő rendszeren ismertetjük PIRAMIS™ Önkiszolgáló HR szoftverrendszerünket.
Tegye meg az első lépést!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Árajánlátot készítünk akár egyedi vállalati igényeikre is, majd termékbemutatón mutatjuk be valamennyi Önök számára érdekes programunkat!

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!