fbpx
Szervezetfejlesztés informatikai támogatással a sokszintű vállalati hierarchiák modellezéséhez és kiépítéséhez…
Szervezetfejlesztés informatikai támogatással a sokszintű vállalati hierarchiák modellezéséhez és kiépítéséhez…

Szervezetfejlesztés informatikai támogatással

A PIRAMIS™ szervezetfejlesztés nagyfokú tervezési szabadságot ad a különböző tevékenységekhez, munkafolyamatokhoz kötődő hierarchikus viszonyok (alá/felé rendeltségek) modellezésére, kiépítésére. Ezek lehetnek pl. projektműködtetési, vezetési, ellenőrzési struktúrák.

A vállalati struktúra ábrázolása grafikus diagramokkal és táblázatos formában is történhet.

A vállalati tevékenységbe kapcsolt külső partnerek hierarchiában elfoglalt helye is megjeleníthető a termékcsalád integráltsága révén, az egyéb modulokban nyilvántartott szerződések alapján rögzített vállalkozók, vállalatok is berendelhetők a hierarchiába.

További információkért olvasson tovább!
Szervezeti hierarchia

Felépíthető a szervezeti egység típusok hierarchiája.

A hierarchiákat alkotó szervezetek leíró adatai is tárolhatók – ezek lehetnek számlaszámok, vezetők, cím-, kommunikációs adatok.

Biztosított a hierarchiák változásainak történeti követése, ezáltal követhető a munkavállalók struktúrákban elfoglalt helyei akár évekkel az aktuális szervezeti felépítés előtt is.

A teljes szervezet megjelenítése mellett adott a lehetőség az egyes munkavállalók egymáshoz való hierarchikus viszonyainak – felettes/beosztott/helyettes – karbantartására, lekérdezésére is. A modul az egyének szintjén is több hierarchia kezelését biztosítja, munkajogi-, üzleti- és egyéb szempontok szerint.

Aktuális
videóink

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

9 + 3 =