fbpx
  1. Komplett szaktudás a szolgáltatónál – folyamatosan képzett szakemberek végzik a bérszámfejtést, tb. számfejtést, cafeteria ügyintézést, cafeteria tanácsadást.
  2. Egy bérszámfejtés szolgáltató tevékenységének egyik feltétele a jogszabályok ismerete, folyamatos figyelése, értelmezése.
  3. Nagy értékű felelősségbiztosítás, miért is? – Egy szolgáltató a saját tevékenységére felelősségbiztosítást köt, így az általa esetlegesen okozott kárt ennek terhére téríti.
  4. A házon belül tartott bérszámfejtés esetén az ügyintéző hibájából felmerülő káresemény miatt a vállalat a saját forrásaiból fizeti a büntetést, késedelmi pótlékot, stb.
  5. Nem lehet gond többé a helyettesítés – nem kell többé gondoskodni bérszámfejtő, tb. számfejtő helyettesítéséről, szabadság, betegség, hosszabb távollét, felmondás esetén.
     
  6. Rendszerint költségkímélőbb megoldás a házon belül tartott bérszámfejtéshez képest – előre tervezhető, akár alacsonyabb költségek: elmaradhatnak a képzési költségek, a jogszabályfigyelés költsége, a helyettesítő munkaerő költsége, a számítógépek, szerverek költsége.
  7. Végre, a szakhatósági ellenőrzéseket rábízhatják a szolgáltató szakértőire – a munkáltatónak nem kell részt vennie a NAV, NEAK, MÁK ellenőrzésekben, az általa megbízott bérszámfejtési szolgáltató szakemberei átvállalják ezt a feladatot!


A tények mellé további információk a PIRAMIS szoftverrel végzett bérszámfejtési szolgáltatásunkról

A tények mellé további információk az SAP szoftverrel végzett bérszámfejtési szolgáltatásunkról

Bérszámfejtési csomagjaink