fbpx

PIRAMIS™: egy bérszámfejtő program törvénykövetéssel, 25 éves fejlesztői múlttal. Igen, ajánljuk Önnek, sőt, ha szoftverváltási döntés előtt állnak, számolnia is kell vele. Miért? Érdemes lesz tovább olvasni!
A cikk írása jó apropó volt arra, hogy átgondoljuk, hogy egy 25 éve szakadatlanul fejlesztett bérprogram mit adhat ma, 2018-ban a felhasználóknak?

Miért érdemes egy ilyen múlttal rendelkező szoftver mellett dönteni például azoknak a döntéshozóknak, akik 2019. év januárjától már egy új bérszámfejtő programmal támogatnák vállalatuk bérügyviteli, HR folyamatait?

Szerződésben vállalt kötelezettség a törvénykövetésre
A bérügyvitel és a kapcsolódó vállalati folyamatok esetében közismerten változó a jogi környezet. Az L-SOFT support támogatás keretében vállalja a hatályos jogszabályi változások átvezetését a PIRAMIS™ humán szakértői rendszerében, melyre szerződéses kötelezettséget vállal.

Óriási funkcionalitás=nagy tudású program
Igen, 25 év alatt sokat fejlesztettünk, „tettünk bele bőven” funkcionalitást. Ezek a szolgáltatásbővítések részben a törvényi változások miatt, részben saját fejlesztési igényeink okán, és egyáltalán nem elhanyagolható mértékben a nagyvállalati ügyfélkörünk igénye alapján került a PIRAMIS™ bérprogramba.

A menüpontok, kapcsolódó lehetőségek menedzselésével a szoftver mégis képes ezt az impozáns menürendszert, ezáltal a szoftverben kezelt bérügyviteli munkafolyamatokat könnyen áttekinthetővé, sőt akár cégenként, felhasználónként egyedivé is tenni.
Kipróbált, jól működő szoftverfejlesztési mechanizmus áll a PIRAMIS™ rendszer egésze mögött. Igy a jogszabályváltozások miatt felmerülő továbbfejlesztések, az egyedi igények kiszolgálása is bevált projekt módszertan alapján, illetve az L-SOFT által a saját igényrendszerére kialakított, folyamatosan ellenőrzött és fejlesztett folyamatokkal történik.s.

Webes fejlesztések=korszerű önkiszolgáló programok
Milyen válaszokat ad a mai igényekre egy ilyen komoly fejlesztői múlttal rendelkező szoftver – és itt említsük meg az L-SOFT-ot is – és egy stabil gazdasági, emberi erőforrás háttérrel, szakmai múlttal rendelkező szoftvervállalat?
A desktop bérprogram webes alkalmazásokkal kiegészülve egy integrált megoldáscsomagként fedheti le azt a komplex igényt, hogy a vállalati HR ügyvitel határait szélesítse, a feladatokba engedjen betekintést, egyszersmind ossza meg azokat a munkavállalókkal! 

Évek óta tartó trend ez, az elsőként kibocsátott megoldásaink már az első „ráncfelvarráson is túlestek” a közelmúltban. 2017-ben szabadságigényléssel, munkaidő-rögzítéssel egészült ki a PIRAMIS™ webes termékpalettája… és igen! Ajánljuk, mert már megkerülhetetlenül ott van a PIRAMIS™ humán szakértői rendszer a hazai piacon.

Kapcsolódó moduljaink:

PIRAMIS Bérprogram