Szervezetfejlesztés informatikai támogatással a sokszintű vállalati hierarchiák modellezéséhez és kiépítéséhez…
Szervezetfejlesztés informatikai támogatással a sokszintű vállalati hierarchiák modellezéséhez és kiépítéséhez…

Szervezetfejlesztés informatikai támogatással

A PIRAMIS™ szervezetfejlesztés nagyfokú tervezési szabadságot ad a különböző tevékenységekhez, munkafolyamatokhoz kötődő hierarchikus viszonyok (alá/felé rendeltségek) modellezésére, kiépítésére. Ezek lehetnek pl. projektműködtetési, vezetési, ellenőrzési struktúrák.

A vállalati struktúra ábrázolása grafikus diagramokkal és táblázatos formában is történhet.

A vállalati tevékenységbe kapcsolt külső partnerek hierarchiában elfoglalt helye is megjeleníthető a termékcsalád integráltsága révén, az egyéb modulokban nyilvántartott szerződések alapján rögzített vállalkozók, vállalatok is berendelhetők a hierarchiába.

További információkért olvasson tovább!
Szervezeti hierarchia

Felépíthető a szervezeti egység típusok hierarchiája.

A hierarchiákat alkotó szervezetek leíró adatai is tárolhatók – ezek lehetnek számlaszámok, vezetők, cím-, kommunikációs adatok.

Biztosított a hierarchiák változásainak történeti követése, ezáltal követhető a munkavállalók struktúrákban elfoglalt helyei akár évekkel az aktuális szervezeti felépítés előtt is.

A teljes szervezet megjelenítése mellett adott a lehetőség az egyes munkavállalók egymáshoz való hierarchikus viszonyainak – felettes/beosztott/helyettes – karbantartására, lekérdezésére is. A modul az egyének szintjén is több hierarchia kezelését biztosítja, munkajogi-, üzleti- és egyéb szempontok szerint.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

3 + 1 =