A PIRAMIS™ BÉRem web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a bérükhöz kapcsolódó információkat.

PIRAMIS BÉRem  felülete alkalmazkodik az okos eszközök képernyőjéhez, ezáltal megszűnik a térbeli és időbeli akadálya annak, hogy a munkavállalók bárhol, bármikor hozzáférhessenek pl. a fizetési lapjaikhoz. 

 

A PIRAMIS™ BÉRem web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a bérükhöz kapcsolódó információkat.

PIRAMIS™ BÉRem  felülete alkalmazkodik az okos eszközök képernyőjéhez, ezáltal megszűnik a térbeli és időbeli akadálya annak, hogy a munkavállalók bárhol, bármikor hozzáférhessenek pl. a fizetési lapjaikhoz. 

Termék fő tulajdonságai

Az oldalon való egyszerű navigálás érdekében kérjük kattintson az alábbi linkekre

Fizetési lap

A munkavállalók lekérdezhetik és letölthetik az általuk kiválasztott hónapra vonatkozó fizetési lapukat.

A PIRAMIS™ BÉRem biztosítja annak lehetőségét is, hogy a biztonság érdekében minden ilyen fizetési lap jelszóval legyen titkosítva, ha beállításra kerül.

Bérkarton

A munkavállalók lekérdezhetik és letölthetik az általuk kiválasztott időszakra vonatkozó bérkartonjukat.

A fizetési lapokhoz hasonlóan minden letöltött bérkarton jelszóval lehet titkosítva a biztonság érdekében, ha beállításra kerül.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

12 + 4 =