Kölcsönzött munkaerő kezelése
Kölcsönzött munkaerő kezelése

A PIRAMIS™ bérprogramban lehetőség nyílik a vállalat által kölcsönzött munkaerő nyilvántartására.

A PIRAMIS™ szoftver rendszer kapcsolódó moduljában a munkaerő-kölcsönző cégektől igénybe vett munkavállalók nyilvántartásba vehetőkLehetőség nyílik a kölcsönzött munkavállalók munkaidő adatainak nyilvántartására és a kölcsönzöttekről történő TMUNK adatszolgáltatás elkészítésére is.

A kölcsönzött dolgozók adminisztratív, kommunikációs adatai kiegészíthetőek bővíthető adatokkal, melyeket az adatokat karbantartó felhasználó maga határozhat meg, és adhatja meg a jellemzőket. Ezáltal a kölcsönzöttekről további leíró adatok nyilvántartási lehetősége is egyszerűen megoldható.

További információkért olvasson tovább!
Kölcsönző cég adatai

A kölcsönzött munkaerőhöz kapcsolódó nyilvántartás mellett a kölcsönző cég adatait is rögzíthetjük.

  • elérhetőségek
  • kommunikációs adatok
  • számlaszámok
  • felhasználó által szabadon bővíthető adatok szerződésenként

 

Az egyéb partnerkapcsolatok modulban minden olyan szerződéses jogviszony rögzíthető, melyre a bérszámfejtő modulban nincs lehetőség, mivel nem történik bérszámfejtés a szerződéshez kapcsolódóan.

Munkavállaló adatai

Az egyéb partnerkapcsolatokhoz soroltuk a munkaerő toborzásnál felmerülő adatok nyilvántartását is, a pályázó személyéhez kapcsolódó információk rögzíthetőek a szoftverbe, majd a szerződéskötést követően munkavállaló már meglévő adatai könnyedén átemelhetőek a PIRAMIS™ bérszámfejtő szoftverbe, ezzel is hatékonyan támogatva vállalati HR munkafolyamatait. 

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

6 + 14 =