fbpx
Egészségügyi vizsgálatok kezelése

a PIRAMIS szoftverrendszerben

Egészségügyi vizsgálatok kezelése

a PIRAMIS szoftverrendszerben

Egészségügyi vizsgálatok nyilvántartása

A modul átfogó megoldást kínál az egészségügyi vizsgálatok időpontjainak és eredményének nyilvántartására, a vizsgálatok tervezésére, szervezésére és bonyolítására.

Nyilvántarthatóak a dolgozók egészségügyi vizsgálatának alapadatai. A vállalat erre a célra tervezett költségkereteinek felhasználása tervezhetővé, ellenőrizhetővé és összevethetővé válik. Lehetőséget biztosít a nemek, munkakörök és életkor szerinti, a dolgozók részére előírt vagy ajánlott, a rendszeresen ismétlődő és eseti egészségügyi vizsgálatok nyomon követésére.

További információkért olvasson tovább!
Jellemzők

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

2 + 5 =