fbpx

PIRAMIS™ Webes Vállalati Hierarchia

A PIRAMIS ™ Webes Vállalati Hierarchia modul átláthatóan ábrázolja a vállalati struktúrát, melyet a webes felületnek köszönhetően bárhol-bármikor le tudsz kérdezni! A vállalati hierarchiák grafikus ábrázolása megkönnyíti a részlegek és azon belüli pozíciók azonosítását, ezáltal elősegíti a hatékony kommunikációt.

Egyedi beállítások, testre szabható grafikonok

A vállalati struktúra gyakran bonyolult és sokrétű, különösen a nagyobb, több száz főt foglalkoztató vállalkozások esetében. Az organigram jellegű Piramis ™ Webes Vállalati Hierarchia modullal, miután kiválasztottad, hogy milyen nézetben szeretnéd megjeleníteni, könnyen exportálhatod az elkészült szervezeti diagrammodat PDF vagy PNG formában.

A termék biztosítja annak a lehetőségét, hogy a felhasználó korlátozza, hogy kik férhetnek hozzá a létrehozott diagramhoz. Mint ahogyan azt is, hogy milyen típusú adatok jelenjenek meg a munkavállaló kártyáin; munkakörhöz kapcsolódó adatok , törzsszám, szerződésszám stb.

A Webes Vállalati Hierarchia modulban a különböző szintek és pozíciók áttekintésében segít minket a diagram testre szabása kicsinyítéssel, nagyítással vagy a kártyák munkakör szerinti színezésével. A kereső használatával pedig célzott kereséseket indíthatunk a kinyert adatokon belül.

Versenyelőny a dinamikus üzleti környezetben

A PIRAMIS ™ Webes Vállalati Hierarchia grafikus ábrázolása sok előnnyel járhat a vállalkozások számára. Az átláthatóság és kommunikáció megkönnyítése, a döntéshozatal felgyorsítása, az innováció serkentése és az együttműködés elősegítése mind hozzájárulhatnak a cég hatékonyabb működéséhez és sikeresebb jövőjéhez. Ezen előnyök felismerése és kihasználása segíthet a vállalatoknak versenyelőnyhöz jutni a dinamikus üzleti környezetben.

Döntéshozatali folyamatok felgyorsítása

Amikor a vezetők és döntéshozók könnyen láthatják, hogy melyik részleg vagy személy milyen pozícióban van a hierarchiában, a stratégiai döntések gyorsabban és hatékonyabban hozhatók meg. Ez különösen fontos a változékony üzleti környezetben, ahol gyors reakcióra van szükség a piaci változásokra.

Fizess csak azért, amire szükséged van!

Integrált webes vállalatirányítási modulok! Állítsd össze saját humáninformatikai rendszeredet a cégednek szükséges modulokkal! Rövid beüzemelési idő, szakértői támogatás, automatikus frissítések, jogszabálykövetés!

  Ajánlatkérő neve*

  Telefonszáma*

  Email*

  Cég neve*

  Kérjük jelölje be azokat a területeket, melyek elvégzésére megoldást keres

  Webes vállalati hierarchia

  Az L-SOFT hírlevélre feliratkozom.

  Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, elfogadom.*
  Az adatvédelmi tájékoztatót IDE kattintva olvashatja el

  L-SOFT LOGO

  L-SOFT humáninformatikai rendszerek

  Adatvédelmi tájékoztató

  Jogi nyilatkozat

  ertekesites@os.lsoft.hu

  20223. L-SOFT Zrt. Minden jog fenntartva!