fbpx
Kedvezmény

Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani AKTUÁLIS PROMÓCIÓNKAT!

 

Az alábbi PIRAMIS™ szoftver modulok 2023.10.31-ig történő együttes megrendelése esetén, azok használatának díjából – licence díj vagy bérleti díj – rendkívüli 20%-os kedvezményt biztosítunk.

A promóciónkban részt vevő termékek

PIRAMIS™ GDPR modul

PIRAMIS™ VEZriport

A promóció keretében a fenti kedvezmény igénybevételének feltételei:

  2023.10.31-ig a jelen promóciónkra hivatkozva írásbeli megrendelés beérkezzen a modulokra Társaságunkhoz

  a fenti feltételekkel megrendelt szoftverek átadását követően általunk kiállított teljesítésigazolást Önök 8 munkanapon belül igazolják, és az aláírt példányt visszajuttatják Társaságunkhoz.

A megrendelt modulok bevezetésével kapcsolatos tevékenységek teljesítési időpontját a Felek közösen egyeztetik. A megrendelés időpontjától függően (pl. év vége), Társaságunk fenntartja a jogot, hogy a szoftverbevezetéshez kapcsolódó megrendelt feladatokat 2024. évben történő teljesítéssel vállalja és igazolja vissza.

*Jelen promóció keretén belül a fent megnevezett termékek abban az esetben rendelhetők, amennyiben:

 

  Önök 2023.08.17-ét megelőzően még nem rendelték meg Társaságunktól és
  Azok nem kerültek bevezetésre Önöknél és
  Azokat Önök nem használják.

Kereskedelmi szoftver modulok/megoldások fogalma: az L-SOFT által meghatározott tulajdonságokkal és funkciókkal bíró, általános megoldásként kialakított szoftverek, amelyek felhasználási joga licence vagy bérleti díj megfizetése ellenében biztosított.

  Ajánlatkérő neve*

  Email*

  Cég neve*

  Kérjük jelölje be azokat a területeket, melyek elvégzésére megoldást keres

  GDPR modulVEZriport

  Az L-SOFT hírlevélre feliratkozom.

  Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, elfogadom.*
  Az adatvédelmi tájékoztatót IDE kattintva olvashatja el

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ajánlott kedvezmény kizárólag a megrendelt PIRAMIS™ modul licence díjára vonatkozik. Szoftverbérlet esetén a kedvezmény a Társaságunk által visszaigazolt bérleti időszak kezdetétől számított 12 hónapig terjedő időszakra vonatkozó bérleti díjra érvényes.

  A kedvezmény nem terjed ki a megrendelt szoftver bevezetésével kapcsolatos szakértői és oktatói tevékenységek (helyzetfelmérés, felhasználói oktatás, szakértői közreműködés) vállalkozói díjaira, egyéb szolgáltatási díjainkra, valamint az egyedi szoftver megoldások fejlesztésére, melyek az L-SOFT Zrt. által alkalmazott, érvényben lévő szolgáltatási díjtételekkel kerülnek elszámolásra.

  Jelen ajánlatunk más kedvezményekkel nem vonható össze.

  Adatvédelmi tájékoztató

  Jogi nyilatkozat

  ertekesites@os.lsoft.hu

  20223. L-SOFT Zrt. Minden jog fenntartva!