fbpx

MIÉRT ÉRDEMES
AZ L-SOFT-OT VÁLASZTANIA?

Mert a vállalati HR terület szoftver-fejlesztőjeként, és bérügyviteli szolgáltatójaként a hazai piac egyaránt kimagasló, és megkerülhetetlen szereplője vagyunk!

~100 fős csapat

A közel 100 fős csapatunkért, melynek tagjai inspiráló és kreatív munkát végeznek. Azért az elképesztő méretű gyakorlati tudásbázisért, melynek jórészét ismert és elismert ügyfeleinkkel végzett munkánk során halmoztunk fel 30 év alatt. A vállalati HR terület szoftver-fejlesztőjeként, és bérügyviteli szolgáltatójaként egyaránt a hazai piac kimagasló, és meg-kerülhetetlen szereplője az L-SOFT.

Átláthatóság, nyomonkövethetőség rejtett költségek nélkül

Az árajánlatkészítéstől a fejlesztési, szolgáltatási feladatokon át az átadásig ügyfeleink számára rejtett költségek nélkül végezzük a munkánkat, átláthatóan és nyomonkövethetően, hiszen a másik oldalon mi is ezt várnánk el!

30 éve - kizárólag sikeres bevezetési projektek

A munkatársaink munkájának köszönhetően a 30 év alatt minden szoftver- és szolgáltatásbevezetési projektünket ügyfeleinkkel egyetértésben sikeresen lezárhattunk.

Bérszámfejtés szolgáltatás PIRAMIS és SAP szoftverekkel is

Bérszámfejtés szolgáltatás üzletágunk PIRAMIS bérprogramunk mellett az ügyfél saját, testre szabott SAP programjával is ki tudja szolgálni a vállalati bérügyviteli igényeket.

Egyedi munkafolyamatok

Kidolgoztuk és működtetjük azokat az egyedi munkafolyamatokat, melyek garantálják projektjeink nyomonkövethetőségét, és folytonosságát.

Érdekli hol és
hová tartunk?

Töltse le a bemutatkozó PDF anyagunkat, és tudjon meg többet cégünkről!