fbpx

A PIRAMIS bérprogram kezeli a munkavállalók

teljes körű munkaügyi, bérszámfejtés feladatait.

Duális képzés

Felsőfokú duális képzés az L-SOFT Zrt -nél

  1. évtől a Nyíregyházi Egyetem programtervező informatikus, valamint gazdálkodási és menedzsment szakán tanuló hallgatók duális képzési formában vesznek részt az L-SOFT Zrt-nél. (4400 Nyíregyháza, Dózsa György út 41).

Mit jelent a duális képzés?

A duális képzés is alapszaknak számít. Az újszerű képzés célja, hogy az egyetemen elméleti képzésben szerzett ismereteket a hallgatók a kötelező szakmai gyakorlat keretében elmélyíthessék és alkalmazhassák, mindezt élő (minősített) vállalati körülmények között. Ezáltal a duális képzésben a tanév hossza 48 hét, ebből elméleti oktatással összesen 26 hetet, míg a vállalatoknál összesen 22 hetet töltenek a diákok. Az ebben a formában végzett hallgatók a munkaerőpiacra kikerülve már néhány éves szakmai tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkeznek, ezáltal vonzóbbak a munkáltatók számára. Bár a duális képzés befejeztével a vállalatoknak nincs foglalkoztatási kötelezettségük, nem kizárt, hogy a hallgató a korábbi gyakorlati helyén helyezkedjen el.

Ki vehet részt az L-SOFT ZRT -nél duális képzésben?

A 2018. évben indult duális képzésben részt vehető hallgatói létszám betelt, így jelenleg nincs lehetőség a jelentkezésre.

Kérdése van?
Tegye fel
bátran!

5 + 3 =