A vállalat minden szintjén rendezett, gyors és pontos döntési információkkal látja el a vezetőket, menedzsereket.

A vállalat minden szintjén rendezett, gyors és pontos döntési információkkal látja el a vezetőket, menedzsereket.

Vezetői információs rendszer a PIRAMIS-ban

 

A vállalat minden szintjén rendezett, gyors és pontos döntési információkkal látja el a vezetőket, a menedzsereket, melyek segítségével irányíthatják és ellenőrizhetik a felelősségi területüket. A rendszer összegyűjti a stratégiai-, szabályozási-, operatív- és végrehajtási területek információit és rendszerezi

Alkalmazásával tervezhetővé válnak a különböző időszaki statisztikák, kimutatások elemzésével a vállalati hierarchiáknak megfelelően és a szervezeti egységek szintjén a létszám, munkaidő, béradatok és kapcsolódó költségek, illetve egyéb adatok (szakképzettségek, iskolai és tanfolyami végzettségek, stb.).

A PIRAMIS™ rendszer magas fokú integráltsága és a nyilvántartások historikussága révén a vállalatvezetők információs igényeire szabott többdimenziós kimutatások előállítását az adatok táblázatos vagy grafikus formában történő online megjelenítését, elektronikus formában való letárolását illetve elektronikus levél formájában történő továbbíthatóságát biztosítja.

Az általános bértervező funkció segítséget nyújt abban, hogy a bér – és költségtervezés időszakában gyors és egyszerű módon kalkulálni lehessen a vállalati béremelés mértékét, a hozzá kapcsolódó járulékvonzat nagyságát, az emelés mértékéhez tartozó vállalatszintű emelés összegét. A kalkulált értékek grafikusan is szemléltethetőek.

A modulban a különböző, speciális létszámkimutatások is előállíthatóak: a munkaidőadat típusok adott riporthoz rendelése után túlóra-, betegség-, zárólétszám, szabadság-, összes távollét kimutatások szolgálnak a dolgozói időadatok vizsgálatára.

További információkért olvasson tovább!
A rendszer részei

Bértervezés

 

A vállalati bértervezés hatékony, grafikus alkalmazásokkal támogatott eszköze.

Vezetői információk

 

A vállalat minden szintjén rendezett, gyors és pontos döntési információkkal látja el a vezetőket. A döntéselőkészítés informatikai eszköze.

 

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív. szerződés, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!