A PIRAMIS Vállalkozó elszámolásokat ügyfeleink szerteágazó elszámolási feladataik teljes körű adminisztrálására alkalmazzák.

A PIRAMIS Vállalkozó elszámolásokat ügyfeleink szerteágazó elszámolási feladataik teljes körű adminisztrálására alkalmazzák.

Vállalkozói elszámolások a PIRAMIS™ szoftverben

 

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

PIRAMIS™ Vállalkozó elszámolásokat a biztosítási tevékenységű ügyfeleink is alkalmazzák szerteágazó elszámolási feladataik teljes körű adminisztrálására.

A rendszer alkalmazásával megoldható a vállalkozók teljesítéseinek igazolásától a kintlévőségek kezeléséig minden kapcsolódó folyamat.

További információkért olvasson tovább!
Vállalkozói elszámolások

A vállalkozó ügynökök, brókerek adminisztratív és szerződéses adatait, valamint a teljesítmény elszámolások pénzügyi lebonyolítását, nyilvántartását biztosítja.

  • Adminisztrációs rendszerként nyilvántartja a vállalkozók szerződéseit és azok változásait, valamint a vállalkozói teljesítéseket.
  •  

  • Pénzügyi rendszerként biztosítja a teljesítések elszámolását, igazolását, szállítói és vevői számlák előállítását, folyószámla kezelést, utalványozást és utalást, főkönyvi feladást.

 

Vállalkozói teljesítések előállítása történhet elektronikus úton történő betöltéssel, az algoritmikus előállítással és kézi felvitellel.

A Megbízó által elfogadott teljesítésekből teljesítmény elszámolási lap előállítása a vállalkozók részére. Vállalkozói nyilatkozattételek rögzíthetőek a teljesítmény elszámolási lapon kimutatott teljesítésekről.

Biztosított a Megbízó általi utalványozások, utalványozások tiltásainak rögzítése, és az utólagosan elismert teljesítések utalványozása. Az utalványozások alapján a szállítói, vevői számlák automatikusan előállíthatóak.

A kintlévőségek alapján a fizetési felszólítások és a késedelmi kamatszámlák automatikusan előállíthatóak.

Számla kiegyenlítés

A számla kiegyenlítés történhet:

  • szállítói – vevői számlák összevezetett automatikus kiegyenlítése által,
  • kézzel,
  • és az elektronikusan visszaadott banki terhelés értesítő alapján automatikusan.

A modul biztosítja a folyószámla kezelést és az utalást elektronikus úton. A bank által nem teljesíthető utalások ismételten átutalhatók. A rendszer előállítja az ÁFA kimutatást.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív. szerződés, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!