fbpx
Vállalati részvénynyilvántartó program
Vállalati részvénynyilvántartó program

A szoftver feladata a vállalat részvényeseinek kifizetett osztalékelőleg és a levont forrásadó analitikus nyilvántartása. A járulékalapokat érintő adatszolgáltatási kötelezettség biztosítása.

További információkért olvasson tovább!
Automatizált betöltés

A kézi adatfelvitel és karbantartás mellett biztosítható, hogy az adatok valamilyen külső rendszer – pl. bróker cég nyilvántartásából – létrehozott állományból automatizáltan kerüljenek betöltésére.

A részvénynyilvántartó modul a PIRAMIS™ bérszámfejtő programjával való integráltsága révén biztosítja a részvényadatok év végi M30 kifizetői igazolás elkészítését is.

Kifizetői igazolások, levélformátumok, dokumentumok
Megoldott a kifizetésekhez és az egyéb adminisztratív folyamatokhoz kapcsolódó kifizetői igazolások – körlevél technológiával kialakított levélformátumokkal – elkészítése, karbantartása, illetve a dokumentumok automatikus előállítása.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

5 + 15 =