fbpx
A PIRAMIS HR szoftver a

tanulmányi szerződések kezelésére

A PIRAMIS HR szoftver a

tanulmányi szerződések kezelésére

Tanulmányi szerződések szoftver

A tanulmányi szerződések nyilvántartása  program a PIRAMIS™ humán szakértői rendszer integráns része.

A PIRAMIS™  Tanulmányi szerződések nyilvántartása programban a munkavállaló képzéséhez, oktatásához (iskola, tanfolyam, tréning) kapcsolódó költségek és kötelezettségek nyilvántartása, nyomon követése, követelések megállapítása történik.

A szoftver segítségével előállítható és nyomtatható a munkáltató és munkavállaló között megkötött tanulmányi szerződés, a dokumentum becsatolható a dolgozó szerződéséhez.

Nyilvántartható a munkavállaló felé jogszabályon alapuló, elszámolható kedvezmény, a tanulmányi szerződésben foglalt juttatás elszámolása, nyilvántartása.

Pl.: a képzéshez kapcsolódó tandíj, szállásköltség, utazási költség nyilvántartása, elszámolása.

További információkért olvasson tovább!
Munkaidő, bérszámfejtés

Tanulmányi szerződésenként feladható a munkaidő nyilvántartásba és bérszámfejtésbe a képzéseken való részvétel ideje, a munkavállalót a törvény szerint megillető, illetve a tanulmányi szerződésben rögzített fizetett vagy fizetés nélküli szabadság. A program lehetőséget biztosít akár több egyidejűleg élő tanulmányi szerződés kezelésére is.

A munkaviszony megszűnéskor a szerződésben rögzített feltételek szerint lekérhető a munkáltatói követelés összege és érvényesíthető a munkavállalóval szemben a kilépéskor történő elszámolás során.

Szemeszterek karbantartása

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

5 + 2 =