fbpx
Munkavállalóra le nem bontható juttatások

kezelése a PIRAMIS-ban

Munkavállalóra le nem bontható juttatások

kezelése a PIRAMIS-ban

Munkavállalóra le nem bontott vállalati szintű juttatások

A személyre le nem bontható céges juttatások – közös használatú színház-, sportbérletek stb. – kezelése a PIRAMIS™ programban.

A modulban külső partnerek részére, az egyes munkavállalókra le nem bontott, munkavállalók egy – egy csoportjához kapcsolható juttatási formák tekintetében – üzemi egészségügyi vizsgálatok, közös vállalati kulturális és sport rendezvények, vállalati gépjármű adója, reprezentáció – az adott juttatási elemre számított adók és járulékok elszámolása, és a főkönyvi rendszerbe történő feladása valósul meg.

További információkért olvasson tovább!
A céges juttatásokról

Ezek a juttatások tipikusan olyanok, amelyet nem lehet, vagy nem kíván munkavállalókhoz rendelni a vállalat.

A céges juttatások teljes körű nyilvántartása és számfejtésére szolgál. A modulban rögzített juttatások 08 bevallás megfelelő sorában megjelenhetnek.

A személyre le nem bontott juttatások főkönyvi elszámolása is biztosított azáltal, hogy a főkönyvi kigyűjtéskor külön megadható, hogy ha ebben a modulban is történt elszámolás, akkor azt is adja fel kontírozott tételként a rendszer.

A nyilvántartott és elszámolt juttatásokról készült riportok a kontrolling adatszolgáltatáshoz nyújtanak segítséget. 

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

9 + 3 =