fbpx
Főkönyvi interfész lehetőségek
Főkönyvi interfész lehetőségek

Bér-főkönyvi interfészek

A PIRAMIS Bér-munkaügyi alrendszerben számfejtett adatok analitikus feladását biztosítja a felhasználó által üzemeltetett főkönyvi rendszerbe.

A modulban leképezhetők a vállalat számviteli politikájának megfelelően a bérszámfejtési adatok kontírozási szabályai, és így az adatok kigyűjtése és főkönyvi feladása már kontírozottan történhet.

A Bér-, munkaügyi alrendszerben főkönyvi feladás támogatottak az Apolló, BA, BaaN, CODA, FIBU, FORRÁS, IFS, LIBRACOM, LIBRA4GA, MAX, Oracle Applications, Oracle e-Start, PROFI-KONTO, SAP, Exact rendszerek.

Igény szerint a főkönyvi rendszerek köre bővíthető. Az időbeli elhatárolások feladása az alrendszerből a főkönyvi rendszerek felé. A feladásokkal kapcsolatos összesítő és analitikus kimutatások. Feladások egy hónapon belül többször is készülhetnek. 

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív szerződésüket, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

8 + 11 =