A PIRAMIS bérprogram kezeli a munkavállalók

teljes körű munkaügyi, bérszámfejtés feladatait.

Duális képzésm
Felsőfokú duális képzés az L-SOFT Zrt -nél

  1. évtől a Nyíregyházi Egyetem programtervező informatikus és gazdálkodási és menedzsment szakán tanulni kívánó hallgatóknak lehetőségük van duális képzési formát választani az L-SOFT Zrt-nél. (4400 Nyíregyháza, Dózsa György út 41).

Mit jelent a duális képzés?

A duális képzés is alapszaknak számít. Az újszerű képzés célja, hogy az egyetemen elméleti képzésben szerzett ismereteket a hallgatók a kötelező szakmai gyakorlat keretében elmélyíthessék és alkalmazhassák, mindezt élő (minősített) vállalati körülmények között. Ezáltal a duális képzésben a tanév hossza 48 hét, ebből elméleti oktatással összesen 26 hetet, míg a vállalatoknál összesen 22 hetet töltenek a diákok. Az ebben a formában végzett hallgatók a munkaerőpiacra kikerülve már néhány éves szakmai tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkeznek, ezáltal vonzóbbak a munkáltatók számára. Bár a duális képzés befejeztével a vállalatoknak nincs foglalkoztatási kötelezettségük, nem kizárt, hogy a hallgató a korábbi gyakorlati helyén helyezkedjen el.

Ki vehet részt az L-SOFT ZRT -nél duális képzésben?

Mindazon hallgatók, akik a központi felvételi eljárásban felvételt nyernek a Nyíregyházi Egyetem programtervező informatikus vagy gazdálkodási és menedzsment alapszakára, valamint jelentkeztek és megfeleltek a z L-SOFT Zrt. felvételi eljárásában is.

Felvehető hallgatók száma :

  •  programtervező informatikus alapszak : 2 fő

szakterület: Alkalmazásfejlesztés, Szervezés

Humáninformatikai rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan programozói , szervezői , tesztelői feladatokban ellátása..

A desktop alkalmazás fejlesztés mellett webes és mobil alkalmazás fejlesztés is folyik ezen a területen.

  • gazdálkodási és menedzsment alapszak : 2 fő

szakterület: Outsource divízió– Bérszámfejtés outsourcing szolgáltatás nyújtása  nagyvállalatok számára

A felvételi két lépésben zajlik:

– A központi felvételi eljárásban jelentkezni kell a Nyíregyházi Egyetem programtervező informatikus vagy gazdálkodási és menedzsment alapszakára és elérni a bejutáshoz szükséges pontszámot.

– Jelentkezni kell az L-SOFT Zrt -hez az itt megadott módon és határidőig. A megfelelő jelentkezőket behívjuk egy felvételi elbeszélgetésre, melynek eredményéről a jelentkezők értesítést kapnak.

Mi történik, ha sikertelen a felvételi?

Csak a két felvételi eljárás együttes sikeres teljesülése esetén lehet valaki duális hallgató. Sikeres központi, de sikertelen vállalati felvételi esetén a hallgató hagyományos képzési formában vehet részt, hiszen a vállalati felvételi eredménye nem befolyásolja a központi felvételi eljárás eredményét.

Hogyan lehet jelentkezni az L-SOFT Zrt -hez duális képzésre?

A jelentkezéshez be kell küldeni:

  •  A kitöltött jelentkezési lapot – letölthető ide kattintva.
  • Egy (fényképes) önéletrajzot és (kézzel írt) motivációs levelet.
  • A középiskolai bizonyítvány és vagy érettségi másolatát. Végzős tanuló esetén az utolsó előtti év végi bizonyítvány és utolsó félévi bizonyítvány másolatát.
  • Egyéb bizonyítványok másolatát (szakképzés. OKJ, nyelvvizsga) ha van ilyen.

Kapcsolattartó: Lencsésné Gál Enikő e-mail cím: gal.eniko@lsoft.hu

Jelentkezési határidő: 2018.06.15.

A jelentkezéseket a hr@gmail.com címre várjuk.

Hogyan zajlik a felvételi eljárás?

A határidőig beérkezett jelentkezéseket elbíráljuk és a jelentkezők számának függvényében a legjobb eredményt elért jelentkezőket behívjuk egy személyes felvételi beszélgetésre.

A felvételi eredményéről minden jelentkezőt 2018.06.30-ig értesítünk.

Kérdése van?
Tegye fel
bátran!