Bértervezés a PIRAMIS-ban

Bértervezés a PIRAMIS-ban

Bértervezés a PIRAMIS™ szoftverben

 

A bértervezés módja vállalatonként egyéni sajátosságokat mutathat, ezt csak rugalmas informatikai megoldás képes kezelni. A PIRAMIS™ – Bértervezés moduljával az egyébként munkaigényes feladat áttekinthetővé, és könnyebbé válik.

A HR terület a humántőke-gazdálkodás tervszámaival kapcsolódik a vállalati tervezési folyamatba. A HR kontrolling sajátosságokat kiaknázva a terület feladata a létszám és bérköltség megtervezése, az üzleti terv számára fontos humánerőforrás gazdálkodási mutató – és mérőszámok meghatározása.

Vállalatonként eltérő a tervezés folyamata, az alapvető elemek mellett (pl. alapbér, pótlékok, stb.) más – más cégspecifikus mérőszámok kerülnek meghatározásra. Társaságunk ügyfelei igényei alapján folyamatosan fejleszti rendszerét, hogy megfeleljen az ezen a területen felmerülő összetett igényrendszernek.

További információkért olvasson tovább!
Bérfejlesztés

A vállalat béremelést tervez? Szeretnénk látni a bérhez kapcsolódó költségek alakulását a béremelést követően?

A PIRAMIS™ Bérköltségtervezésből kinyerhető kimutatáson látható  – a vállalat/dolgozó megbontásban a bázis bérköltségek, és a munkabéremelést követően tervezett bérköltség összesen. A kép felső soraiban a vállalat egészére összesített adatokat láthatjuk.

További termékeink

BÉRPROGRAM, HR SZOFTVER

Bérügyviteli, HR szoftvereink nagyvállalati referenciával

PIRAMIS™ WEBES TERMÉKEK

PIRAMIS webes Önkiszolgáló HR – ez a web alapú termék lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy böngésző segítségével lekérdezhessék a saját adminisztratív. szerződés, és egyéb leíró adataikat, rögzíthessék a munkaidő-adataikat...

PIRAMIS™ MUNKAIDŐ KEZELÉS

A munkaidő-kezelés kritikus feladat a bérszámfejtési folyamatot megelőzően. A jogszabályi környezet bonyolult és összetett, ezért a folyamat megoldása is komoly humáninformatikai hátteret igényel.

VÁLLALKOZÓI ELSZÁMOLÁSOK

Átfogó megoldást kínálunk a vállalkozókkal, vállalkozó ügynökökkel, brókerekkel szerződéses kapcsolatban álló vállalatok számára.

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS PIRAMIS bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás a saját fejlesztésű PIRAMIS bérprogramunkkal

BÉRSZÁMFEJTÉS SZOLGÁLTATÁS SAP bérprogrammal

Bérszámfejtési szolgáltatás az ügyfél testre szabott SAP rendszerével

EGYEDI HR SZOFTVEREK

Egyedi HR szoftverek fejlesztésére is vállalkozunk, ezen a területen garanciánk a sikerre a 25 éve létrehozott és folyamatosan a legkorszerűbb módszerekkel frissített egyedi projektgyakorlatunk és magasan képzett szakemberek szakembereink.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

                 

JOGI NYILATKOZAT     ADATVÉDELMI NYILATKOZAT    PÁLYÁZATOK     IMPRESSZUM     KAPCSOLAT    ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT