Adatvédelmi nyilatkozat

Az L-Soft Zrt, mint a http://www.lsoft.hu honlap tulajdonosa kifejezi, hogy tiszteletben tartja felhasználóinak magánszféráját, és az alábbiakban tájékoztatja a honlap felhasználóit és látogatóit az alkalmazott adatvédelemi szabályokról.

A weboldal megtekintése személyes adatok megadása nélkül is lehetséges bárki számára. Amennyiben a felhasználó a weboldalon meghatározott céllal önkéntesen személyes adatokat ad meg, úgy a társaság a személyes adatok tekintetében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint jár el.

Az L-Soft Zrt, a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabály eltérő rendelkezése kivételével – harmadik személyeknek nem adja át.

A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén. (“cookie”). Az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A honlapra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiből, illetve annak Internet címéről (IP) naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak. Ezen adatok kezelése a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen.

Az önkéntesen megadott személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az érintett kérelmére a honlap tulajdonosa haladéktalanul megsemmisíti.

Amennyiben a személyes adatok kezelésével kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, az alábbi e-mail címen kaphat tájékoztatást: minosegiranyitas@lsoft.hu