fbpx

2011.06.07.

Közel  24 százalékos árbevételnövekedést könyvelhetett el a humánpolitikai szoftverek fejlesztésével, értékesítésével és az ezen alapuló bérszámfejtési szolgáltatással foglalkozó társaság a 2009-től 2010-ig terjedő időszakra.

A gazdasági válság ellenére nem csak a pénzügyi mutatókban ért el a közel 20 éve alapított L-SOFT kiemelkedő eredményt, hanem a foglalkoztatottak számát is növelte 37 százalékkal az utóbbi két évben.

 

A Társaság a közép, nagyvállalatokat célozza meg továbbra is termékfejlesztésével, és az utóbbi években komoly növekedést hozó bérszámfejtési szolgáltatási tevékenységével.

 

2010 évben két olyan nagyvállalat is döntött az L-SOFT megoldásai mellett, melyek 10000 és 6000 főt foglalkoztatnak.

 

Lencsés Sándor, a magyar tulajdonú társaság ügyvezető igazgatója szerint 2009-ben egy olyan új – a piac által már régóta várt terméket kezdtek el fogalmazni – melytől további jelentős árbevétel és ügyfélszámnövekedést várnak a 2011-es év tekintetében. Ez a termék a PIRAMIS™ Beosztás és szabadságtervező program, melyre élénk érdeklődéssel reagáltak a humánpolitikai megoldások iránt érdeklődő vállalati szakemberek.