fbpx

Új! Online önkiszolgáló munkaidő-rögzítéssel bővül az L-SOFT webes szoftverkínálata, amely még a nyár végéig megjelenik a hazai szoftverpiacon. 

 

A szoftvervállalat ügyfelei már türelmetlenül várják a szoftvermodult, amely beépül a PIRAMIS™ nagyvállalati igényeket is kielégítő munkaidő-kezelésébe. 

 

 

 Kérjen árajánlatot a PIRAMIS Tb. számfejtés programra!

 

  

 

Már csak a béta tesztelés választja el a felhasználóktól az önkiszolgáló HR munkaidőrögzítését. A felhasználók természetesen ebben az esetben is a vállalatok munkavállalói, akik maguk rögzíthetik a jelenléti adataikat egy könnyen kezelhető felületen, amely alkalmazkodik a megjelenítés eszközéhez – legyen az a számítógép monitorja, tablet, vagy okostelefon kijelzője. 

 

A munkaidőadatok ellenőrzési feladataival megbízott HR-es munkatárs a kontroll feladatokat már a desktop PIRAMIS™ programmodulban végezheti. Az ellenőrzéshez számos olyan összesítési lehetőség, kimutatás társul, amely segíti a hibamentes munkaidőadat átadását a bérszámfejtésbe. 

 

Fontos tudni, hogy azok a vállalatok, akik nem kívánják bevonni a munkavállalóikat az önkiszolgáló munkaidőadatrögzítésbe, számos lehetőség közül választhatnak, melyek a jelenléti adatok adatbázisba kerülését eredményezik.

 

beléptető rendszerekhez a PIRAMIS™ humán szakértői rendszer interfész kapcsolattal csatlakozhat, és a vállalat igényének megfelelő mértékben veheti át a jelenléti (mozgás) adatokat a PIRAMIS™.

 

Amennyiben munkaidőrögzítő adminisztrátorokra bízza a vállalat a jelenléti adatok rögzítését, munkájukat csoportos munkaidőrögzítéssel segíti a PIRAMIS™.

 

A PIRAMIS™ rendszerben a vállalati sajátosságoknak megfelelően kialakíthatóak munkarendek, amelyek alapján automatikusan feltöltődhetnek a munkaidőadatok.

 

 Tételezzük fel, hogy a vállalat nem szeretne interfészt, de már rendelkezik elektronikus munkaidőnyilvántartással, a kinyert export állomány betölthető a PIRAMIS™jelenléti adatokba.

 

 Az L-SOFT egyik legsikeresebb terméke a beosztástervező programja. A megoldás egyik előnye, hogy a tervezett beosztás adatok tény munkaidő adatokká válhatnak, és bekerülhetnek a jelenléti adatokba.

 

 A PIRAMIS™ rendszerben a felhasználók által beállított ellenőrzések futnak, amelyek figyelmeztetnek az eltérésekre és elősegítik a hibátlan munkaidőadatok előállítását.

 

A munkaidőadat a bérszámfejtés egyik legfontosabb, kiinduló adata. Kiemelten kell kezelnünk, és széles körű az a megoldáspaletta, amelyből az L-SOFT meglévő és leendő ügyfelei választhatnak.

Tomkó Gyöngyvér
L-SOFT Zrt.